獨遊真係唔好亂咁試

729 回覆
28 Like 79 Dislike
獨遊咗一陣已經覺得好寂寞
身在台北,仲有5日
落club
下?獨遊好正喎
其實如果仲有咁多時間
有時可以唔洗理咩名勝 唔洗理出唔出名
求其周圍去體驗下 可能會發現到其他野呢
獨遊雖然會寂寞 但同時又會好自由 想去邊都得
獨遊咗一陣已經覺得好寂寞
身在台北,仲有5日

巴打,我而家都係台北獨遊,岩岩由貓村走,可能天氣凍左,冇咩貓貓睇
台灣試過一次
冇咩問題 幾開心 不過冇興趣再去台灣
傻嘅,一個人不知幾好
試過2星期大阪+名古屋 係有點兒悶
其實如果仲有咁多時間

就算唔係獨遊, 我都鍾意咁做

去到人地地方 鳩行 , 好似成為個個城市既人咁

咁先正
婁係個個都啱獨遊咖,我有個fd去左兩日定唔順改機票翻香港
其實如果仲有咁多時間

咁先正

台灣獨遊先正,鳩行行又一日
去下其他地方
只係台北真係悶死
其實如果仲有咁多時間

咁先正

去過荷蘭鳩行,仲要唔叻英文
發覺自己真係勁大懵
一到埗就發現唔見咗張入台證
啱啱check in完 放低行李 打算出去行下
行咗半粒鐘先發現唔記得帶悠遊卡
遲下第一次獨遊名古屋,搞到我有d驚

行下呢到先
睌晚屌台妺
晚晚落CLUB屌女,不知幾爽
發覺自己真係勁大懵
一到埗就發現唔見咗張入台證
啱啱check in完 放低行李 打算出去行下
行咗半粒鐘先發現唔記得帶悠遊卡

樓豬平時係香港點生存
婁係個個都啱獨遊咖,我有個fd去左兩日定唔順改機票翻香港

我都驚我會咁
你去過台北未?
去過既話獨遊三日已經夠
岩岩獨遊左東京9日 好正呀

想訓到幾點就幾點....食咩就食咩...去邊地點全部自己決定

真係唔好亂試...會上癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞