[學神]聽日考油塘,有咩要注意?

67 回覆
0 Like 1 Dislike
記住做一二一二

我都唔知點解佢剔我離合器使用不當輕微錯誤
平時師傅都無屌我

有幾樣野一定剔你細剔架,唔係諗住學神可以一個剔都冇就pass下話

我pass個張勁多細剔

我都唔知點解佢剔我離合器使用不當輕微錯誤
平時師傅都無屌我

有幾樣野一定剔你細剔架,唔係諗住學神可以一個剔都冇就pass下話

我pass個張勁多細剔

我成廿幾三十個細剔
好彩冇大剔
我4月考油塘 但係2月先開始學第一堂車
好緊張
好多撚樣晌車罅突然跑出馬路

T路口位有車泊晌度令你睇唔倒左右有冇車黎緊,我果時係極慢凸多少少車頭出去睇下有冇車先走,唔好求祈見前面冇車就走,要俾師傅知你真心睇路。

我果陣仲係上落貨時間,亂到仆街

98年一次 pass
我4月考油塘 但係2月先開始學第一堂車
好緊張

差唔多啦 我上年5月考 2月中先開始上堂
考油塘最緊要睇死車同返試場個轉彎位
個轉彎位全日都咁多人 好多c9 老友記唔會睇車
去到果個位就落番1波 慢慢漏車轉彎

我pass個張勁多細剔

我成廿幾三十個細剔
好彩冇大剔

我都係廿幾個
冇大剔 話知佢全部細剔比哂我

我pass個張勁多細剔

我成廿幾三十個細剔
好彩冇大剔

我都係廿幾個

我識果啲1take pass 嘅人全部都成廿幾個剔(包括我自己

我pass個張勁多細剔

我成廿幾三十個細剔
好彩冇大剔

我都係廿幾個

我識果啲1take pass 嘅人全部都成廿幾個(包括我自己

我都係廿幾個

我識果啲1take pass 嘅人全部都成廿幾個(包括我自己

搞到我唔好意思拎俾人睇

搞到我唔好意思拎俾人睇

補返
都係一take pass

搞到我唔好意思拎俾人睇

補返
都係一take pass

合到格同出到黎揸車小心啲咪得
今日考到了
屌fail左兩次油塘 好撚難呀屌 唔撚再報觀駕
屌fail左兩次油塘 好撚難呀屌 唔撚再報觀駕

我要抽快期
好想再抽返油塘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞