出黎做野之後,點先識到正常又單身嘅男仔?(18)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
認同. 表面乖乖仔/乖乖女,但實際私底下亂玩既大把
平時比人感覺好pure好true, 實際同過唔知幾多個人上床
我呢啲就真毒同真專一

但就太毒太樣衰太摺
通常佢地有冇一D特徵? or一D行為習慣?
會有女黎主動追你, 又真係好毒好摺wo
佢話我果日戴晒太陽眼鏡同帽遮住個樣

昆咗佢哋
dklm啦
有女都叫佢唔好有女喇
我睇多兩次都唔覺有錯
但係香港都有好多........個次ex仲同我講話佢個fd去叫都係比250蚊,係咁強調真係好平
接受唔到男朋友叫雞
佢仲要話個FD 係咁同佢講個鬼妹好正, 正仆街.
佢唔覺得D FD 叫雞有問題, 話都係一個你賣我買既正當交易
我仲驚唔夠精神
毒撚唔做呢啲污糟嘢
男嘅都接受唔到
死啦,叫雞有無問題我真係唔識區分。
係我角度,有另一半就唔應該試,但無另一半去叫雞亦唔係咩問題
事關我部門有個同事成日叫雞,但佢份人好好,唯獨無另一半,佢成日話無錢唔好害到人,但佢都有生理需要,當然佢無叫其他同事試
有邊個會接受到
講到咁我好擔心以後個男朋友曾經有叫雞
咁男嘅咪一樣擔心女朋友做雞,邊擔心得咁多
我EX係同我講, 同左手佢會去叫雞. 仲要講唔止一次.
之後,不出3個月真係同我分左手.

生理需求男同女都會有, 但唔等於可以將叫雞正當化.
自己對手廢左? 唔識用飛機杯? 點樣做係佢自己簡, 但唔可以用黎做籍口
話自己冇錢咁都可以儲姐, 成日洗落D雞度當然冇錢啦.
有埋性病更加冇錢添.
係同事黎講, 你覺得佢份人好好
但係女性朋友黎講, 佢呢D人咪唔納入考慮對象囉. 唔好成日話冇女, 而伕3佢呠樣做都唔會有女想埋身. 除非D女係有目的 or 佢本身又係濫交開既人.

如果叫雞係冇問題, 咁ptgf / ptbf / 約炮濫交 都應該係冇問題, 更應該受大眾社會所接受.
但事實上, 並非如此. 係街度可以聽到D人大大聲聲咁叫D兄弟一齊去飲下一round, 但唔會聽到有人大大聲聲咁叫D兄弟一齊去叫雞.

之前話ptgf有張list , D男既去check自己女朋友係唔係其中一個.
計我話, 去叫雞既人都應該去整張list, 費時累左其他正常好女仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞