[887]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(241)就黎GB

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
estrella出相未
你出隻照copy好難再有 1位
咪係
Gb之後更加肆無忌憚
就CB又狂減
睇住反彈
repackage
咁bad boy同really bad boy點算好
Omg Watanabe Miyuki/Milky, went to an IZ*ONE TV recording while in Korea and declared that her oshis/biases are Wonyoung and Yuri.

Omg I live in a world where my faves stan each other

日本人醒啦 好like唔like like 油b
為個名威一陣個抹殺咗一大羣道德行先既潛在fans,真係好on9
好滑好想奶, 應該好香, 奈奈
指原
如果見到Idol減肥+染髮
銀包君: 我屌你老母
其實20+嘅女仔通吓淋巴會去水腫
妹妹仔發育期肥吓好正常
不過佢哋嘅工作量咁癲
竟然仲可以肥到
究竟佢哋平日食幾多嘢
唔想下次見到唉鬆嗰陣要拎美極 變日本版cat girl (雖然如果奈子變咗我唔介意做佢嘅Ken)
如果見到ione增肥
銀包君:我屌你老母
唔食多d邊夠體力
迷路痴撚咗邊條線
個腦都迷腦路了
晚晚食宵夜
肥死佢
都係個句啦,個八婆係pd入面形象唔差
真心冇睇過X宗罪唔會覺佢有問題
段聲片佢係咁講 yuri 乜yuri物 聽左陣頂唔順
不過飛去後面有講nako細細粒好可愛

181116 IZ*ONE fansign

To Nako
If you could be reborn, who do you want to become?
1. Shiraishi Mai (Nogizaka46)
2. Hamabe Minami ✔
3. Jihyo (Twice)
4. Nako once again ✖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞