[887]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(241)就黎GB

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
最需要既係你呀.....
冇其他人熟得咁快
同埋我覺得佢學韓文係三個人入面最慢
彩讌有湊住佢
但彩讌真係當囡咁湊
清純會攬佢既
但撩佢講野就真係除左你個名無邊個會
izone fansign 181116 fan watched minjoo & yuri fight & said it was so funny.

f: who bullies u the most?
m: yujin, wonyoung and eunbi *looks at yuri* but atleast i'm higher than yuri
y: wtf are u talking about? since when were u ever higher than me?
m: i've always been higher

蝦蝦霸霸 又公主病?
想知hit醬同邊個同房?
講起以前pd48個時呢到個風向3日唔埋2日就轉一次,唔跟貼少少都隨時講錯野
你讌啊
彩讌
肥妹應該好睇人面色 nako同櫻對佢黎講大名星 佢應該未習慣
存在感足夠啦,每次一睇到Nako就...
彩讌
後悔果陣有個fd叫我睇pd48, 我無理到佢
搞到咁似先飯,無哂追pd48果種緊張感
讌都已經好照顧佢
講起以前pd48個時呢到個風向3日唔埋2日就轉一次,唔跟貼少少都隨時講錯野
後悔果陣有個fd叫我睇pd48, 我無理到佢
搞到咁遲先飯,無哂追pd48果種緊張感
講到一言堂咁嘅
有 膠真同佢對望玩左下
其實nako都少同人玩 係得娜b 玩佢 (個場舞)
港飯 係咪呢度D巴打黎
神隱左 睇唔到佢
都係同房熟啲 到同屋熟啲 先到同團熟
有時間既
打醬
個陣我好似投過珉周 幾次票咁大把,
係見佢苦練舞練通頂個次, 好似係1000%個陣
izone入面, 我係喪投:
1.nako/sakura, 1pick/2pick個陣
2.彩燕, 1pick/2pick個陣
3.hitomi, 1pick/2pick個陣
之後曾經投過有:
清純 (bby個陣)
權F, 佢有實力
膠真投佢因為咁細個已經咁膠不得了, 唱同跳又OK
珉周練通頂同1000%完之後有投佢
奶粉好似一次
娜B 前期都有投過下
其他好似冇投過
我身邊啲fd都冇興趣
哂時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞