結界師入面守美子係咪最勁

65 回覆
31 Like 2 Dislike
會喊
細細個個陣都係睇animax識呢套嘢
個陣睇到黑芒樓就以為大團圓結局
好彩近排睇到老爹講動畫先睇埋個結局佢
btw真係好精彩
細個會ff自己摺係自己個結界入面
有,被總帥綁走嘅細路入面其中一個都係用結界術,不過無深入講

月久咪壞人
細個睇過動畫 志志尾之死好感人
想知主角開左真界唔係已經無敵喇咩 想結界入面有咩就有咩 咩都打唔到佢
戰力仲有上限?

哥哥 阿爺實力又點? 火黑回憶出絕界個和尚又係邊個?
阿爺應該唔勁,係經驗老到,同應該識極限無想,但本身一直實力廢過時子+老

大哥連扇一郎都打唔贏
都幾慘
風神係七郎老豆
老了

七郎係死神

不過扇本家一役已經暗示良守勁過佢

反而比較想知雷神嘅實力
啲土地神主人有講過佢係最上位主人級嘅實力
係喎,係死神
雷神應該好撚勁,不過最後應該都係良守之下
最後應該唔計觀察者,得守美子係勁過良守
回憶出絕界嗰個好似係祖師爺間師守?
良守係烏森/有宙心丸果時根本無敵
但封咗之後唔知實力變成點
良守最勁係要有宙心丸俾力量佢
冇嘅話應該都仲未夠死神打

守美子有講過 良守只係負責tum細路
如果良守唔肯就佢自己出手
觀察者最勁係可以拎哂人地能力
咁計嘅話應該勁過守美子
咁又係
每次威威都係有宙心丸
淨計佢本人實力同死神差天共地啦
個次佢贏都係靠鳥森之力,佢個極限無想都比死神當垃圾
死神有心既分左佢屍幾萬次
冇左鳥森力既佢只係一般高手,同頂級差好遠
跟咗間時守學嘢之後應該實力勁咗嘅
贏唔到死神架喇,但應該有得交下手唔係秒殺
唔係啦,佢最後應該贏到死神架啦,佢個極限無想比死神輕鬆切爆嗰陣仲係岩岩學識咋
隻野有講過嗰陣力量係咁耐以來最勁,但仲有得升
跟祖師爺學完之後我覺得應該贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞