[勿提lorealgroup&第一頁有懶人包] 化妝品及護膚品討論區 #13

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
喂之前個巴打又話支lip gross自用既
用左去邊, 圖呢

算啦佢都潛咗水你就唔好r佢出黎啦

好想要佢上嘴圖

轉頭沖完涼玩
日本喵絲打
我想問如果jojohouse個網無show出黎是咪代表佢無貨

你可以fb問佢實店有冇貨想睇下, 有既話你去到問佢有冇tester睇
上次我都係去到先問佢攞tester
喂之前個巴打又話支lip gross自用既
用左去邊, 圖呢

好想要佢上嘴圖

大家準備好滅火未
日本喵絲打
我想問如果jojohouse個網無show出黎是咪代表佢無貨

你可以fb問佢實店有冇貨想睇下, 有既話你去到問佢有冇tester睇
上次我都係去到先問佢攞tester

好 唔該晒

好想要佢上嘴圖

大家準備好滅火未

喂呀我唔想佢浪費左枝唇膏 話晒都4舊水架
是但比個女仔用都好過佢試一次唔用啦

好想要佢上嘴圖

大家準備好滅火未

好期待

好想要佢上嘴圖

大家準備好滅火未

用完再送比條女
話有另加精華素
biotherm homme vs lab series 邊隻好d
biotherm homme vs lab series 邊隻好d

biotherm is under LOreal group

biotherm is under LOreal group

男冇乜其他揀
做乜呢排多左咁多巴打入黎
新年好想買野
想問three05 同 addiction胭脂液 二揀一
邊個百搭自然啲
冇錢why not both

男冇乜其他揀

其實男唔一定要用返男士系列 大家都畀廣告洗晒腦
但香港人就真係唔多應該用loreal group野先

男冇乜其他揀

其實男唔一定要用返男士系列 大家都畀廣告洗晒腦
但香港人就真係唔多應該用loreal group野先

之前用啊媽支卵肌
新年好想買野
邊個百搭自然啲

Why not suqqu

啲名重要好燒
#03純朝焼 #04漆陽 #05柔光輝
好正

留名睇補圖

掛住打唔記得up相 死蠢

咩牌子?睇唔清楚啲字

The saem 韓國架

留名睇補圖

咩牌子?睇唔清楚啲字

The saem
想問下一直用緊肌研卵肌洗面奶
佢寫住話去角質,咁我仲駛唔駛買多支
去角質既野?

Tarte?

tarte無得試色好驚揀唔啱

輕輕一推

你黑眼圈係點 要對症下藥

焗油噴霧今晚俾圖你地,我全部喺哂同一間salon買 所以出面邊度買我就唔知了
今晚去染墨綠色

絲打你嗰間salon漂染做得好唔好?同埋幾銀左右?
好想漂返次灰色但真係好撚貴

好正
新年好想買野
邊個百搭自然啲

Addiction 09液
無得輸

好想要佢上嘴圖

大家準備好滅火未

用完再送比條女
話有另加精華素

呀 周生你又真係浦頭架喎..
用完扮冇用過放番入盒再送

留名睇補圖

咩牌子?睇唔清楚啲字

The saem

有FD都推介過the seam既雙頭concealer
新年好想買野
邊個百搭自然啲

Addiction邊隻色?
兩樣都有覺得three冬天啲
Addiction就夏天啲

addiction 09 秋冬用都一樣ok
three 見過呢到d 絲太多災難我都唔敢買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞