[求救] 箍牙專科介紹

61 回覆
0 Like 0 Dislike
鋼箍 二萬六
無記錯既話第一次睇佢好似會收$480
同你講當洗牙但會照埋X-ray 之後再約你傾情況
比時間你慢慢考慮
岩岩箍完岑儉 42000$ 冇mock 牙
第一次檢查唔收錢 不過好多客 有排book
咁多人睇佢會唔會hea?
好平,呢個價係近期?佢手勢o唔ok? 我見佢都好多人book, 驚會hea
巴打有咩評價?覺得佢做野細唔細心? 箍得係咪滿意?
手勢幾好 唔hea
so far 滿意
我覺得ok 喎 手勢好
每次覆診會同你解釋返幫你做左d 咩
可唔可以睇下你個情況
檢查個時我已經問定價 佢話視乎情況 係報大左比我
考慮左箍之後佢報依個價(二萬六 剝4隻牙)即刻
其實我都係有個舊同事係嗰到箍 個價都係咁上下
個醫生細心斯文既 會不停問你有無問題想問

2016年5月睇 今年3月尾完
係呀consult 倒埋模幫你度曬d野承惠8舊
我箍荃灣果間 佢同診所會有另一個牙醫幫你剝 每隻五舊好似 照x光又五舊
鋼箍我45000 可以分期 頭一炮比左一萬銀
真心那脷 不過d牙跟一世
寧願揀個細心口碑好既 好過到時衰左又後悔
每次覆診難唔難約?我第一次consult 都要排個半月 會唔會隔好耐先見到一次? 聽人講正常4個禮拜要一次覆診,如果好難約會唔會拖好耐症先cool完?
巴打箍左幾耐?
個半月覆診。
2年幾
箍緊伍富山tst 果間,我cool 隱適美,進度幾好,另外d姑娘都好nice同專業
大概幾錢同包唔包剝牙?Thanks

唔洗剝牙,連埋consult同其他雜費加埋好似$58000左右,已經比左個9折比我,收費方法就係確定要cool就比左$20000先,之後每次每月覆診比$1000,老實講唔平既,但有cool牙起碼都要cool 2年左右,寧願貴少少,搵個好醫生
唔洗剝牙都58k, 你個case複雜?都真係幾貴

我應該唔複雜,只係正面d牙,牙縫都好梳
push
都唔知邊個牙醫會肯執手尾
絲打,介唔介意幫手做伍富山介紹人?
我都有frd做我介紹人
但又唔覺佢平左 普通箍都要四萬五
你想既話 我冇所謂架
知唔知透明大約幾錢
絲打,介唔介意做我介紹人呀?下星期去伍富山到傾方案
絲打你睇左未 我都想搵介紹人
絲打 可唔可以做我介紹人?
我想問伍富山鋼箍45000包D咩?
同埋可唔可以做得介紹人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞