【做你的樹窿】入黎放低心事同吹水15

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
同男朋友一齊左3年 初戀黎 佢最近讀番書識到好多女同學 佢對其中一個有好感 所以番左學一個月就同我提出分手 本來淨係話淡左 最後我逼到佢講出佢原來中意左第二個但味開始 但我地糾纏左個幾月 我唔開心佢會陪我 佢亦都好肯定咁同我講對我已經冇哂感覺 但最近佢做番好多以前拍拖會做既事 所以我問佢想點 佢話佢想番黎我身邊 因為知道我對佢最好 但係佢到宜家都仲中意緊第二個 但係又想同我一齊 咁我應該點
在忙時忘記
同男朋友一齊左3年 初戀黎 佢最近讀番書識到好多女同學 佢對其中一個有好感 所以番左學一個月就同我提出分手 本來淨係話淡左 最後我逼到佢講出佢原來中意左第二個但味開始 但我地糾纏左個幾月 我唔開心佢會陪我 佢亦都好肯定咁同我講對我已經冇哂感覺 但最近佢做番好多以前拍拖會做既事 所以我問佢想點 佢話佢想番黎我身邊 因為知道我對佢最好 但係佢到宜家都仲中意緊第二個 但係又想同我一齊 咁我應該點

分手 呢嗰係遲早會發生嘅事
完全冇曬感覺
唔會行得遠
鍾意第二個
但又想同你一齊
可能唔想未追到
但又要單身
我地因為冷戰 我要佢氹完又氹而分手 分手個陣佢話淡左就淡左 唔好浪費大家時間 分手之後我搵左好多人 幫手搞到我地既關係仲差 距禮拜一block我 禮拜五又解block 睇我sc 又同個fd講知我需要佢 留左一條渠道卑我搵佢 但係又話最好唔好見到我 我到底仲有冇機會?我已經知錯
今日星期日,女朋友去左旅行
打算係屋企頹一日
都有啲唔好嘅野諗
但自己得唔到結論
有冇人好悶想傾下計咁,tg傾?
唔想mon post,傾緊唔夠爽快
先得嗰十幾廿歲 大把野未發掘
可能同一人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞