茶記「極品」客要求多多 沙爹牛肉麵走牛肉惹討論

294 回覆
313 Like 8 Dislike
侍應仔再次無話可説
當你知道個d沙爹牛點整,你都會想叫走牛肉。
google下啦,或者youtube上面搵下。
唔想理你條可憐蟲又當我無話可說
睇你咁柒我就真無話可說
奶茶走杯
又話唔想理又覆
侍應仔你都幾自相矛盾 慢慢執枱掃地啦傻仔
可憐蟲我俾你煩撚到要出聲屌鳩你你又唔知?
執你老母一劑就有份

本來諗住擺低粒膠等你自己識醜識收皮,點知你唔俾人屌唔舒服既,又要打擾哂伯母
低薪侍應仔 日日畀店長同客屌都係搵得雞碎咁多
真係唔知邊個可憐了
揾得少都好過你落張單都淆底

我做人有尊嚴做待應又有撚問題,反而你啲毒撚係咪現實係咁俾人玩俾人撚到哂無自信心自尊啊,要上嚟連登洩憤?

定係俾待應屌到唔敢出聲,要上嚟叫下春排解下?

「唉,咁撚大個人落張單都淆底正人妖 」
又話唔理又嬲到打成大段覆 侍應仔連原則都冇 原則都冇點做大事 唔怪得一世做侍應了
屌醒你又當人嬲,覆你個柒頭又當人買你怕,用多少少字諗住屌醒你又咁多野講唔受教,睇死你都係平日俾人屌得多所以我一屌你就受唔住

少少野又講乜鳩原則 小事化大 你女人嚟?定係人妖?

大事大事掛喺口邊覺得自己好有料?係有料就唔駛好似你咁上嚟洩憤啦

咁撚鐘意做大事你咪講下你又點做大事囉
年薪百萬?權傾一方?
你上連登ff梗自己做到大事乍廢柴

「唉,咁撚大個人落張單都淆底 正人妖」
嘩侍應仔發嬲喎
好多粒膠好威啊
不過只係一個月入畀盡萬幾嘅低下層 網上兇狠 現實就
屌你老母罰你睇多次

兼職啊你唔撚記得左?

睇嚟又要post多次

“屌醒你又當人嬲,覆你個柒頭又當人買你怕,用多少少字諗住屌醒你又咁多野講唔受教,睇死你都係平日俾人屌得多所以我一屌你就受唔住“

「唉,咁撚大個人落張單都淆底 正人妖」
網上兇狠現實碌撚既係你啊搞清楚先啦

做大事喎
講翻正題先啦唔好避而不答

咁撚鐘意做大事你咪講下你又點做大事囉
點解樓上有人叫人正正常常叫餐唔好咁多要求?
走冰少甜個D好正常姐下話
追翻post啦巴打
係講梗沙牛公走牛肉啊,走冰小甜嗰啲好合理無問題
想偷換概念?你估我好似你啲侍應咁低智畀你成功咩
望翻個正題係討論緊我笑鳩你班侍應仔低學歷有得做就唔好嫌三嫌四啊傻仔
個正題係我笑鳩梗你狗眼看人低

你係唔敢講就唔好扮不屑講啦

廢柴廢無問題,但係你連坦白既勇氣都無就真係無得救

又要無料又要狗眼看人低
侍應係最低賤工種 又唔好話我狗眼看人低 陳述翻個事實
收入又唔係多你好多嘅 三十未到月入五萬咁囉 你又唔洗太自卑
係喎 你又夠鍾落場啦 日日都要執人地食剩啲飯菜
再吹大啲
都話左你唔坦白啦垃圾
係你先會自卑貶低人地抬高自己

同埋呢唔識唔好扮識,6點半落場?

你個人九唔撚撘既
唔信又要問 都唔知你想點 妒忌心真可怕
呢到大把巴打月入四五六萬啦 自己去搵post望下啦侍應仔
見識又少 學歷又低 抵你執碟
有時間就上少啲連登去進修下啦低學歷侍應仔
我食西炒飯都係
西另上 炒飯另上
唔明有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞