[港泡大戰] E-kids vs Bigbang

73 回覆
218 Like 32 Dislike
5分(3個)

泡菜今次挑錯機

泡菜垃撚圾

我理得佢地3個0分 支持本土音樂
一直覺得佢地3個唔差,不過tommy要減下肥
就算唔鍾意bigbang 都唔洗搵e-kids 呢三件垃圾同bigbang 比呀

請問ekids點樣垃圾呢?

淨係tommy 都已經係垃圾中既垃圾啦,唔係要我畫公仔畫出腸呀吉野狗

Tommy點樣垃圾?
你係講緊佢早幾年啲新聞定佢無能力?
你知唔知道ekids好多歌都係佢作曲的?
如果你指嘅係佢早幾年啲負面新聞我就無嘢好講。
講才華 其實e-kids有得比

請問ekids點樣垃圾呢?

淨係tommy 都已經係垃圾中既垃圾啦,唔係要我畫公仔畫出腸呀吉野狗

Tommy點樣垃圾?

同埋我問句ekids點樣垃圾就話我係狗,
韓狗真係大哂,最鍾意周圍辣著火頭踩低人地偶像,
你地比人話係韓狗真係無錯

Tommy點樣垃圾?

yes 韓狗同你吉野狗都係垃圾 E-kids 都想推上神檯

Tommy點樣垃圾?

yes 韓狗同你吉野狗都係垃圾 E-kids 都想推上神檯

仲有,係佢作又點?冇首好聽之餘,唔講以為係兒歌
開始戀愛係幾正
正評
今日去左睇e-kids

Me too
好正

幾精彩 開頭仲擔心買嚟曬錢
今日去左睇e-kids

Me too
好正

幾精彩 開頭仲擔心買嚟曬錢

無後悔呀
買咗480,最尾阿tim企正喺我面前唱初歌
咁都攞來比,侮辱晒E-kids

泡狗
ekids 3個會考都有5分
bigbang一分都無
bigbang一分都無

bigbang一分都無

謬誤呀
其實3個加埋係得1分(不足5分)
果1分係tommy攞既
bigbang一分都無

謬誤呀
其實3個加埋係得1分(不足5分)
果1分係tommy攞既

都高過bigbang

泡狗

係咪get錯左
Sorry我係話攞E-kids同bigbang相提並論係侮辱左E-kids

泡狗

係咪get錯左
Sorry我係話攞E-kids同bigbang相提並論係侮辱左E-kids

泡狗

係咪get錯左

咁都有得笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞