[Cheshire] CLC討論區(3)祝MV點擊率爆升 公演綜藝電台Vlive呢?

1001 回覆
29 Like 12 Dislike
輕輕鬆鬆早收工

有得收早咁好

輕輕鬆鬆早收工

有得收早咁好

屌佢老母收八點鐘
Simply K-Pop _ CLC(씨엘씨) _ Hobgoblin(도깨비) _ Ep.249 _ 012717
https://youtu.be/vvoP8_7VUdc

咁搞笑
個日期唔係年月日又唔係日月年
等時點搵翻
雖則我未必會想睇翻公仔面
Simply K-Pop _ CLC(씨엘씨) _ Hobgoblin(도깨비) _ Ep.249 _ 012717
https://youtu.be/vvoP8_7VUdc

咁搞笑
個日期唔係年月日又唔係日月年
第時點搵翻
雖則我未必會想睇翻公仔面
我都係post link 睇都無睇
真係好大張卡
真係好大張卡

人地隻碟送小卡 佢送大卡
真係好大張卡

下次張卡大過隻碟丫笨
真係好大張卡

下次張卡大過隻碟丫笨

攞出黎睇果下真係O曬嘴
個size搞乜

下次張卡大過隻碟丫笨

攞出黎睇果下真係O曬嘴
個size搞乜

咁大張好難收藏。。。唔通要我地放神台?
豬恩代表gsd post同大家拜個早年

祝大家新年快樂、恭喜發財、年年有餘、 鴻圖大展、五福臨門、團圓有餘、 恭賀新禧、財源廣進、財源滾滾、大吉大利、 年年高升、步步高升、事事如意、招財進寶、 吉祥如意、心想事成、萬事如意、扭轉乾坤、 一路發財、新春愉快、國泰民安、風調雨順、 新春如意、開春大吉、六畜高升、閤家平安、 新春快樂、一元復始,萬象更新、大發利市、 開市大吉、五子登科、龍馬精神、春意盎然、 富貴有餘、金玉滿堂、必定如意、福到眼前、 福壽雙全、迎春納福、春回大地、大家恭禧、 開車大吉、竹報平安、花開富貴、開市大發、 龍鳳呈祥、三陽開泰

GSD痴線佬
..........
新年快樂。。
= =
gsd得我有睇clc
我叫佢地睇喪喪比佢地笑
gsd得我有睇clc
我叫佢地睇喪喪比佢地笑

gsd得我有睇clc
我叫佢地睇喪喪比佢地笑

比人捉到 molamola
gsd得我有睇clc
我叫佢地睇喪喪比佢地笑

痴線
你入個GRP之前仲有督恩巴日日比我地睇CLC

BTW
痴線佬與他們的產地GSD POST代表同大家拜個早年
希望今年多D活動 今次CB大發
同埋我識個督恩巴可以上返水...人間蒸發左成個月
gsd得我有睇clc
我叫佢地睇喪喪比佢地笑

[img]http://imgur.com/rzQDMvw.gif[/mg]

比人捉到 molamola

clc姐係有莊定欣個隊吖嘛
我細細個已經睇佢同家燕媽媽跳舞架喇
新年快樂

呢張相已經用左兩個中秋兩個新年
新年快樂呀各位車傻
新年快樂呀各位車傻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞