歌手2017(1)

230 回覆
4 Like 27 Dislike
竟然冇人開
第一個出場個個黎屈機
果個迪瑪希好癲下
冇人睇?
有無見到張敬軒既身影
有無見到張敬軒既身影

最尾公布排名夾在光良同社麗莎中間有個紅頭紅衫見到手見唔到樣嘅神秘男子
有人話杜麗莎可能退賽
光良真係好勁
有人話杜麗莎可能退賽

點解
今季好癲
一開波七首歌已經咁好聽
好難揀出三個歌手投票
聽唔明迪瑪希唱咩 但佢高中低音都游刃有餘 正到起晒雞皮

之後仲有林志炫 李健 側田加入
聽講仲有 charile puth 張韶涵
我諗之後淘汰邊個 都會比人鬧有黑幕
今季好癲
一開波七首歌已經咁好聽
好難揀出三個歌手投票
聽唔明迪瑪希唱咩 但佢高中低音都游刃有餘 正到起晒雞皮

之後仲有林志炫 李健 側田加入
聽講仲有 charile puth 張韶涵
我諗之後淘汰邊個 都會比人鬧有黑幕

Charlie puth都參加
不過今季睇個勢點都係林憶蓮拎冠軍,佢太大牌
光良真係好勁

咁都講得岀
佢唱多集收得工
有人話杜麗莎可能退賽

點解

唔知佢,溝通唔到掛
但當初係因為佢先踢走張韶涵,
依家玩幾集又唔玩
想老蕭個人名義參加
睇完第一集評價
Dimax 音域廣 差少少經驗 但已經屌打其他對手
兩個強國女 兩個都靚聲 老果個氣息好 嫩果個玩多兩集應該走

光良 冇驚喜 同10年前一樣冇分別 靠回憶情懷打天下 中間應該會走

杜 份人好嘈好黑人憎 但功力應該係最深厚 除非突然意外 唔係應該入到決賽

老蕭 人氣搭救 按章法應該中間後段會走一走

Sandy 無敵 暫時贏面最大係佢 高人氣 沉實表現
Youtube已經有人講緊 話點解某人成績咁差 某人成績咁好 呢啲言論
睇左咁多季都唔透 呢個只係五百人投出黎嘅小圈子遊戲
同埋點解咁多大陸人翻牆睇嘅
Youtube已經有人講緊 話點解某人成績咁差 某人成績咁好 呢啲言論

睇呢個節目其實只需要欣賞高水準既音樂就得
其他花邊新聞算鳩數啦
杜表演前啲錄影訪問都講白話
會唔會係傳佢退賽原因之一 中央不滿
廁田
https://www.youtube.com/watch?v=xpgG24QDoQg

杜麗莎好屈機

等睇側田

睇呢個節目其實只需要欣賞高水準既音樂就得
其他花邊新聞算鳩數啦

最好睇係唱歌個part同歌手花絮
歌手花絮當綜藝節目睇就得

每一輯內定冠軍都係大陸人
上次Coco冠軍因佢係深圳出世
非大陸人拎到第二已好勁 e.g. Gem
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞