乃木坂46討論區#009:生田絵梨花&新内眞衣生日快樂

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
留名
花&OL
真心慘
生日飯目前犯
套劇真係'好戲'在後頭

上半場都係舞會同爬上去搵佢咀左3次,我都冇咩feel,跟住上半場最後講到佢去教堂結婚,keep住咀個pose到個落幕,呢個位我都仲接受到

下半場就兩邊人各一個便當,跟住大野比人流放定唔知乜,去話見花花最後一面,跟住最估唔到既野發生

你老味兩個係床上面出場 大野ching就半裸訓,花就露晒膊果款裙,一起身黎個morning kiss 跟住大野ching落床係著住條孖煙通搵褲著,著完冇耐就開始唱

唱緊果陣又攬落去,跟住補一槍,攬呢個動作起碼兩次,果下真係心虐度

到最後完果陣大野ching要走,臨走咀一野,跟住走到一半又咀多野

果一刻,我個心,穿左個窿
套劇真係'好戲'在後頭

上半場都係舞會同爬上去搵佢咀左3次,我都冇咩feel,跟住上半場最後講到佢去教堂結婚,keep住咀個pose到個落幕,呢個位我都仲接受到

下半場就兩邊人各一個便當,跟住大野比人流放定唔知乜,去話見花花最後一面,跟住最估唔到既野發生

你老味兩個係床上面出場 大野ching就半裸訓,花就露晒膊果款裙,一起身黎個morning kiss 跟住大野ching落床係著住條孖煙通搵褲著,著完冇耐就開始唱

唱緊果陣又攬落去,跟住補一槍,攬呢個動作起碼兩次,果下真係心虐度

到最後完果陣大野ching要走,臨走咀一野,跟住走到一半又咀多野

果一刻,我個心,穿左個窿

請勿跟車太貼
到最後夾夾埋埋齊頭咀10次

謝幕個位都好有心,起碼都送花同大前輩唱首生日歌

套劇整體黎講係好睇,每個人既戲分好平均,d大前輩個個都好勁,有閒錢可以去睇睇

雖然花把聲係套劇入面絕對好聽過平時番姐/solo歌

不過心血少d既花推既就最好不了
到最後夾夾埋埋齊頭咀10次

謝幕個位都好有心,起碼都送花同大前輩唱首生日歌

套劇整體黎講係好睇,每個人既戲分好平均,d大前輩個個都好勁,有閒錢可以去睇睇

雖然花把聲係套劇入面絕對好聽過平時番姐/solo歌

不過心血少d既花推既就最好不了

又唔洗跳樓住嘅
巴打點睇 覺得借位定嚟真

上面repo咪講明真咀囉

又唔洗跳樓住嘅

借位我就覺得借位多,但你望落去到係好心虐

其實咀10下都不及大野落床著褲同半裸攬落去咁衝擊

又唔洗跳樓住嘅

Molamola

又唔洗跳樓住嘅

花花唔裸埋嗰另一半咪算係咁囉

又唔洗跳樓住嘅

花花:呢D晚晚都做 無新意
收到風大鳩豬因為選拔發表落左ug唔撚開心所以射波
收到風大鳩豬因為選拔發表落左ug唔撚開心所以射波

比一單時間佢減肥

史坦尼期拉夫斯基話過: 要寫實咁演繹角色, 就必須揣摩現實生活中嘅行為
所以要戲入面咀得夠真夠浪漫, 就必須係現實生活都做翻類似嘅行為
換句話講, 花花同大野戲外應該車過輪不下過百次
泥膠條隊見到 平手果度有條女個樣同平手餅印咁
泥膠x2

禾:ごはん!

泥膠:ごはん~

禾:ごはん~

泥膠:ごはん~~ お腹空いた

禾:ありがとう

泥膠:また来てね
泥膠x2

禾:ごはん!

泥膠:ごはん~

禾:ごはん~

泥膠:ごはん~~ お腹空いた

禾:ありがとう

泥膠:また来てね

屌又錯po

史坦尼期拉夫斯基話過: 要寫實咁演繹角色, 就必須揣摩現實生活中嘅行為
所以要戲入面咀得夠真夠浪漫, 就必須係現實生活都做翻類似嘅行為

唔一定同大野嘴既

唔一定同大野嘴既

花推好快D自己出嚟 衝出嚟
好彩我唔推花

唔一定同大野嘴既

花推好快D自己出嚟 衝出嚟
好彩我唔推花

學下圖區真真啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞