RTX 2070/80/80Ti 討論區(18)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
first world problem
我慣左兩代先換一次卡 就算出3080ti都唔關我事
等睇下代叫21xx
7系 9系 10系 20系
21系
你地搞錯左喎 G sync 係可變 sync,會將你 panel 個 refreah rate 隨時變 match 返個 fps,冇 G sync 但高 fps 一樣會有 tearing,因為 d frame show 唔曬,只係高 fps 下比較難察覺
膠爸, 你bf5 係買origin access basic 定premier?

我聽日無啦啦放假想玩但係我買左標準版
咁如果我隻mon 100hz 120fps
開左gsync suppose有冇tearing
升做 豪華版今晚玩
basic 沒early premier 先有
總之你用幾多hz mon 就最好用rtss /nvidia inspector lock 左佢max -1hz fps

正路你開gysnc 打機係自動lock max fps.
但有啲game你唔lock佢都超過max 好似r6
今次無得升, 我禁購買豪華佢叫我比600蚊

Gtx 1080
Rtx 2080
我就係唔知佢up 乜先問

cls 咁要permier
買左壕版
用佢乜時間計
一個月 basic/premier 有無得玩
只要你個 FPS 超出個 moon 既 refresh rate,G sync 就會失效
Premier
799 買premier 玩BFV FIFA 19回本了
我唔想買799 就因為個premier cut 左佢game 都會無埋
黎緊果啲bf5 , anthem 我都一早買左 premier 唔知要黎做乜

我淨係想聽日可以玩下
等玩 BFV 同 Anthem
day巴係唔係聽晚同我搞gay?
你隻牛放唔放埋
Day巴今晚carry我bf5
屌你basic 單機 10hr
問爸爸拿origin basic trail 應該有10hour demo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞