Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 22 ) 靜待 S"10" !!!

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
都係嘅 早期有回贈係再平多節 不過等落去又好快有新一年嘅 出新機 等降價 loop
啱呀
等等下又出新機啦
所以早買早享受仲好
想知幾錢
s10 lite 和 a8s 價錢差幾多呢

上面巴打話ray ma介紹果款458
我都 search 到
1024f 吖嘛
但有冇 d 平 d 既介紹
咁都係之前巴打介紹淘寶rmb130自己貼囉,心大心細又查膠水又索膠水又照燈,衰左就total lost,做得唔靚又翹起。
但458真心幾貴,不過又有專人幫你貼同講明唔痴底。
窮撚的悲哀
之前 sunmobile 買機送果張已經翹翹地
又冇乜痴力咁
想換左佢
個張垃圾,所以唔夠1星期我淘左uv貼
淘寶有官方whitestone賣
部機都係買左 5000 樓下
而家諗緊淘水凝貼
130人仔加埋運費當你200有找,個二百幾有專人幫你貼到靚為止,有實體舖有咩問題都可以搵佢地,自己貼衰左又要重新買過,而且佢地果張講明唔傷mon,其實都算值。
但458一張mon貼又真心貼唔起
300蚊我會考慮。
我而家都用緊玻璃貼
但玻璃貼個邊痴唔實
條邊又痴哂塵
平時唔會記下野?整gif都好正喎,動畫好av好,send畀朋友都過癮。
同用支筆黎整WhatsApp sticker都好方便整到好靚。
me2#
我自已冇所謂,但畀人影相或者畀個電話人睇時成日形住人地會覺得好污糟
想問下其實八達通獎賞幾時先會入帳?
包膜再uv貼好似幾正喎,一定唔傷mon啦。
報緊價等佢覆。
我11月1到而家都未
等你消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞