明明有十蚊紙可以找但係死都要找十蚊銀畀你

50 回覆
20 Like 4 Dislike
十蚊銀唔係錢

肥婆唔係女?你係咪照屌呀?
十蚊銀唔係錢

肥婆唔係女?你係咪照屌呀?

點解唔屌
我之前做kfc收銀都係找左銀仔比人先
因為埋數唔中意數銀仔 sorry囉
你都on撚9 銀仔唔係錢咩 你大撚晒咩 一定要找紙幣比你?又唔撚見你比岩錢 咁咪唔洗人找錢囉
前排連登仔先loop 完
https://youtu.be/-eoev6o8e1Q
最鐘意找10蚊銀俾客
尤其是個D擺明想人找紙幣俾你嘅人

唔找出去收工埋數又要寫多樣嘢呀
俾100蚊俾10個10蚊銀我想重死我呀
有次食完譚仔$90俾張紅色佢,佢夠膽死找5+2+2+1俾我,當堂心諗你唔好再散d俾5個2我?
之後問佢有冇10蚊,佢先識唱翻張紙比我

見$90蚊以為兩個人AA制食,找散方便你地分啫
我掉番轉,鐘意收十蚊銀
兩個五蚊銀仲仆街
可能人地唔夠10蚊呢
你放心啦 我見十蚊銀多 我會收埋十蚊紙話冇

抵你做收銀
難怪樓上班人做收銀啦
30幾蚊一個鐘 搞到咁大壓力
十蚊銀唔係錢

咁你班撚樣收五十蚊銀仔加八達通又黑撚哂面? 唔撚係錢啊?

係咪我袋落袋呀d錢
成日都有.
我諗佢係想打散, 散紙 , 大把人咁做.
不過做果行, 真係屌果樣

抵你做收銀

收到10蚊銀可以問下係咪我

抵你做收銀

收到10蚊銀可以問下係咪我

係咪你
樓下七仔個阿嬸好鍾意找十蚊銀俾我
連續幾次收到銀仔之後
我以後都去遠啲間ok 通常都找十蚊紙
仆街得過找兩個5蚊
樓下七仔個阿嬸好鍾意找十蚊銀俾我
連續幾次收到銀仔之後
我以後都去遠啲間ok 通常都找十蚊紙

唔洗去遠啲喇!下次落樓下掟返畀佢!
真心有紙幣就唔會找銀俾你啦
咪就係,上次我唔覺唔覺拎埋拎埋儲咗廿個十蚊銀,一口氣去七仔入八達通,屌個收銀話唔想收咁多

掉落佢塊面度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞