[bin c] 我覺得呢班人欠達哥一聲道歉,而另外有班人一直好撐達哥

43 回覆
25 Like 7 Dislike
backup事件經歷幾日,呢幾日應該有好多人對backup佬改觀,大轉軚,達哥fb youtube,backup佬fb youtube好多支持backup佬鬧達哥嘅留言都由留言者刪除/編輯,果啲我無cap出嚟,希望呢班仲未刪除/編輯留言嘅人已作出反省,同咗達哥講返聲對不起

Cap from undergrounddv & Tatfullclipbackup FB CM

Cap from undergrounddv youtube(backup佬private咗youtube,cap唔返啲留言,搞到我之前喺遊戲台啲post轉載留言,比人以為我撐backup佬)

好撚煩 一日幾十個post
呢條youtube友好撐backup佬但未有人插佢

你老母樓主你幾時死!一日loop 幾次達哥你煩唔煩!
伍公子明讚暗踩,單單打打

黎鷹,play station hk,vivi tam,deer chan出聲撐,deer仲po去自己fb,情操

呢張圖真係愈描愈黑,明明啲留言係我quote去個post到比人睇,有幾個留言無寫明就比人屈,有幾個留言就來自我cap果幾張youtube fb圖

ok!你帶頭道歉先
達粉駱胤鳴,游學修表態

sosadson

ok!你帶頭道歉先

我試下喺backup佬fb同達youtube搵唔搵到留言者source,因為啲留言係一大炸咁quote佢地,但佢哋好多人刪除咗留言,我幾日前都覺得達哥覆咗佢唔洗咁煩,但達哥公開真相後,我已經連續2晚喺undergrounddv有online於twitch(希望達有mon chatroom)嘅情況下同佢同其他兄弟道歉
阿曼車利皇巴波台真心post

結衣fans都撐達哥
坦白講今次我對駱胤鳴,vivi,deer加咗好多分,仲有好多有頭腦有高尚情操嘅人支持達叔,不能盡錄,希望達叔過完年平服到心情,調理好身子

意義何在?
而家d人好契弟,衰左當無件事
你又認唔到佢
意義何在?

你當binc又好,想表揚下某啲人又好
意義何在?

唔出去屌柒達哥既人意義何在?
樓主好有心機
澄清返我比人cap留言張cap圖留言來源,呢幾條留言來源都係quote https://www.youtube.com/watch?v=tYBl9jhuDvo

backup佬琴日話問過達哥但達哥無覆。而佢都自動停左做backup。
o係度我希望達哥認真覆一覆佢(甚至係其他精華兄弟)。如果你真係唔鍾意,介意佢地影響你收入或者乜乜物物都好,同佢地禮貌講聲,所有野你自己做返,我諗係最好既結果。但如果連覆都唔覆,甚至想怪咁多位backup同精華兄弟,我會對你好失望...
<<<<<留言位人兄已經刪除留言

早排先係fifa度暗示過youtube有人偷片揾食唔問佢,而家達太祖立刻宣示主權!! 不過冇chatroom版我都係會睇番backup佬

每次達哥玩人中,兄弟都唔洗睇chatroom,全部都係劇透,嗌skip劇情,好慢好悶呢啲comment

其實唔可以咁講, 只係一開始undergrounddv自己唔放上youtube, youtube佬只係幫大家放上另一個渠道加chatroom俾大家重溫, 大膽d講, 呢幾年無左backup佬, 會有咁多人睇達哥?backup佬無功都有勞, 同埋宣示主權既概念唔係好岩, 達哥somehow都係攞人地隻game搵食, 開發商大可以用同一個道理唔俾達哥用佢隻game, 大家彼此留個空間比較好, 支持backup佬繼續雙版本backup~

twitch download唔到, Youtube可以, download定出街唁洗數據都睇到

include埋chatroom先會睇呢邊
樓主好有心機

我之前有幾個留言就咁copy and paste偷片撚fb youtube del咗嘅留言,無寫明quote,或者花時間cap圖cut咗啲無辜嘅人,而家有幾條友當我幾日前覺得達哥忘恩負義
樓主好有心機

我之前有幾個留言就咁copy and paste偷片撚fb youtube del咗嘅留言,無寫明quote,或者花時間cap圖cut咗啲無辜嘅人,而家有幾條友當我幾日前覺得達哥忘恩負義

我信你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞