[可能係你條女]如果你條女25歲就結婚同我入黎

1001 回覆
9889 Like 38 Dislike
推到條女仆街
如果係真既 嗰位巴打應該推佢出嚟做雞 還番曬啲錢俾佢
其實條女開頭已經講到同sp又夾又屌得開心又一齊去旅行又會拖手睇戲食飯出街 做咩唔一開始就直接sp變bf 害撚左佢正印男朋友美好既青春 如果比我宜加先知條女原來比帽自己戴咁撚多年 仲要養便宜仔 真係會忍唔住打鳩佢 唔知點解好想男事主原來都有個好撚正既sp 仲要飛埋條女sp變gf
文就似假膠
不過我的確有親戚,養左6年先知同人養便宜仔

世上無奇不有
推,dna
比帽人戴都咁多藉口
錯咗都將責任推比人

條仔就慘,認真老實比人玩足成個壯年
分分鐘之後一世人都冇信心搵第個
如果係真 希望條女落地獄
此帖必
如果雙方都係知情
而且唔介意性同愛分開
各有各搵食嘅咪無所謂囉

單方面嘅就絕對係仆街
幫推
被帽人戴已經仆街
仲諗住暪天過海要個男朋友
養埋個便宜仔
要幾冇底線先可以咁自私
真嘅話要推到佢bf見到
我哋幾個(3個)同條女好熟嘅朋友都係咁諗
唔知係咪真 但如果你真
屌你老母呢d乜撚野人黎架 係咪真係咁撚仆街呀?
果個你條仔黎架 唔好話愛唔愛佢毛 有咩可能話同條仔講好左結左婚先屌得 但個個星期都比sp屌 咁講真個八婆都係鐘意條仔比錢佢洗 但就放棄唔到個sp大碌又靚仔
真係好撚戇鳩 死撚左佢啦 希望起撚到佢底 等佢死
如果哩單嘢比人揭到唔係真
唔該一齊檢舉個page
D女人成日話賤男人成日出去偷食
你地女人咪一啖啖
個女事主就正啦 財色兼收 同時拖住兩邊 玩夠啦癡返有錢毒男幫條女埋單 做少奶奶 下半世無憂
做人做到佢咁貪 又要魚 又要熊掌 都咪話唔爽
我諗買樓既男朋友應該係毒撚 先俾條女美其名話婚前不能性行為 如果個樣得 扑左好耐啦
樓主救人一命
幫推
推啊屌
真係無線劇咁撚樣
支持樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞