哈比人:五軍之戰

126 回覆
5 Like 1 Dislike
而家先知條龍係Benedict Cumberbatch
魔戒點解仲有索林

Thorin 死左喎
你講緊索倫 ?

睇到佢同Bilbo對戲就覺得好笑

個樣都係其實
我覺得好好睇喎

Same
好想即刻重溫魔戒

Netflix有 不過唔知係普通定加長版
魔戒點解仲有索林

Thorin 死左喎
你講緊索倫 ?

我記得只係提過下
五軍係邊五軍?淨係見到矮人 凡人 精靈 半獸人

哈比人派出一個代表
我覺得好好睇喎

Same
好想即刻重溫魔戒

擺係電視到睇下, hea 下咁係幾正
但果時入場睇imax. 啲劇情太鳩
鬧完交就打打打, 死死死
唔似魔戒咁多恩怨情仇咁好劇力

頭兩集哈比人其實好睇啲
我覺得好好睇喎

Same
好想即刻重溫魔戒

Netflix有 不過唔知係普通定加長版

睇完曬三集會好空虛
最記得幽靈兵團出嚟個下 雞皮都起埋

個樣都係其實

唔止咁簡單
https://www.youtube.com/watch?v=Wu9XPEdBelY
甘道夫 係今集最後知道 比爾柏 收埋左隻魔戒??

點解 魔戒第一集果陣, 甘道夫 好似不知情咁??
甘道夫 係今集最後知道 比爾柏 收埋左隻魔戒??

點解 魔戒第一集果陣, 甘道夫 好似不知情咁??

佢係講magic ring而唔係指名索倫個隻

個樣都係其實

唔止咁簡單
https://www.youtube.com/watch?v=Wu9XPEdBelY

而家先知 好正

個樣都係其實

唔止咁簡單

而家先知 好正

Cut 左勁多

巫師?
有一樣野想問
精靈王叫精靈王子去北方搵 亞拉岡
但當時亞拉岡唔係未出世咩??
因為當時比爾柏仲係好後生,

而魔戒第一集比爾柏111歲. ,亞拉岡先出場
有一樣野想問

double towns 阿拉岡話自己 84 歲
有一樣野想問

double towns 阿拉岡話自己 84 歲

無錯,登丹王室成員好長壽
條龍係咪已經係個個時代既最後一條

巫師?

巨鷹,同埋小說d鷹識講野,但電影就變咗磁力王d o靚咁

巫師?

巨鷹,同埋小說d鷹識講野,但電影就變咗磁力王d o靚咁

原來係咁 我記得魔戒d鷹又係唔識講野

但我上網睇

第五軍是座狼........

不過電影無座狼, 只有上一集半獸人騎住D狼出動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞