[TRPG] [COC] 長期開團,克蘇魯的呼喚系列(3)

16 回覆
2 Like 0 Dislike
地獄黑仔團唔好比佢停
呢個post留住先啦, 遲啲當吹水post都得
推埋果邊先
但不如將roll網同人物template放po頭?
花生lm
[TRPG][COC][第二集]

各人狀態:

性本善 - 41J - 記者 - 正常
港澳豬大橋 - 林一生 - 私家偵探 - 正常
別再後悔 - 哥倫比亞 - 欺詐師 - 正常
旗湜伍鑭 - 好難- 拳擊手 - 正常
地中海 - 風間 - 藝人 - 正常
怪叔叔 - QJQ - 法醫 - 正常
卡西姆 - 喪標 - 地盤佬 - 正常

RELAX - 蘇博 - 禮儀師 - 已中離
風間:琴晚呂太都講左呂生平時最常留喺自己房,我覺得由嗰到開始調查最好

場外:
留名等睇風間一入去又發癲
其實而家用樓主個post定呢個post
轉返果邊算啦
果面爆左了
btw風間兩次扣咁多都有50幾 又幾勁
我只係一開頭扣20 啫 之後好正常
我意思係風間暗箱再+今次爆20san
上次風間痴到食屍喎
暗箱都係扣5啫
短時間內扣多過5就發癲
今次爆20都癲一次 有so
今次真係地獄團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞