點樣可以露出龜頭

195 回覆
525 Like 37 Dislike
你扯旗就會焗住會反出黎
除非包皮過長就真係要割
試下落D白花油,好反D
原來係咁唔該曬
以前細過做小腸氣手術順便割埋包皮
我由細到大都未反過包皮
利申:好多囡囡都話我磨菇頭,大頭仔
下流賤格,露出半個龜頭。
樓主,睇撚住黎反啊。你一陣反斷左陰莖繫帶,你又知味道啦。

慢慢黎啦

咪撚聽人講一野大力反落去
要分清楚係過長定包莖

包莖其實未必要割
可唔可以講下點分?
有咩特徵?
係咪要搵醫生剪左去定整鬆去?
包莖通常都係個包皮個口太細,扯個時個頭出唔到黎(見到個頭只係反唔到),反皮個陣會cool住個頭。

過長就係扯左都仲有一大抽包皮係前面條條fing咁,完全見唔到頭。

過長要割,但包莖未必,好多上面巴打(包括我)都係靠自己後天成功反皮。

當然唔想煩都可以割既
如果反左好緊係咪包莖
緊到好似比橡筋COOL實咁
有冇咩藥膏可以用
咁你應該係 因為我以前都係cool到好實

第一次露頭應該覺得涼浸浸咁

藥膏我就唔清楚,不過你唔想咁痛既可以打完飛機後軟左先反,有d潤滑會舒服d。

同埋開頭唔好反咁耐,怕你cool死個頭
果次反哂成個頭出黎 覺得個龜頭好撚陌生
以為自己成功反到 , 但又勒撚住碌鳩
即刻硬住頭皮將包皮反方向扯返出去
青頭post
想知如果反完落黎cool得太緊 搞到反唔返上去嘅話 係咪GG
細個明明反到出嚟 又識得日日洗 最後都畀老母的咗去割 而家條賓周仔兩截色好樣衰
好懷念細個包皮好緊既時候 而家想緊都無得緊番
記得第一次反痛到仆街,啲鳩屎粘住左,要慢慢一路反一路洗
細個同老豆沖涼時老豆教我要反出嚟洗龜頭 嗰次之後日日沖涼都返出嚟洗 十鳩幾年無一日斷過 諗起第一次反臭撚到 d尿垢
我本身都係從未反過包皮嘅
自從我半年前睇到連登有咁上下嘅post
之後開試下慢慢反(本人包莖
每日都試下反出黎 洗走自己D尻屎
到兒家 已經可以係扯旗嘅情況下反到一半多d
雖然仲未成功全反
但起碼可以洗走9成屌屎 條撚已經冇味
去醫院切咗算
輸精管都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞