(認真問)我D精無味, 係咪正常

126 回覆
497 Like 14 Dislike
老老實實
如果我從來無上過網睇post, 我諗我根本永遠唔會知精液係應該臭既

我由細打飛機打到而家, 從來唔覺我D精有咩味, 不嬲以為無味先係正常

以前睇H漫都見到佢地用"腥臭"黎形容精液, 我一直以為係為左效果先咁寫. 直到近排上網睇post, 先見到人地話D精係有好大陣味.

講到好撚誇張, 咩咩打完飛機成間房都一陣味會被人聞到, 又話射落紙巾再掉落垃圾桶會搞到成個垃圾桶臭曬咁

心諗做乜鳩, 精液邊撚度有味? 開頭我唔信, 但見個個都咁講就開始懷疑究竟係咪無味先唔正常.

至此之後我每次打完飛機都聞下督精. 大力索到差D索入鼻都聞唔到有味. 我嗅覺一向無問題, 咁只能斷定我D精無味

咁大概半年前有一晚我同條女扑野, 最後射左落塊臉度. 喺佢抹緊塊臉嗰陣, 我問佢精液有無味呢個問題. 佢話我D精無味喎. 佢既處係比左我, 所以都唔知道正常精液係咩味.

有諗過會唔會同環境有關. 我住喺加拿大好耐, 同香港人既生活飲食習慣有分別, 會唔會因為咁所以我D精無味

認真問, 究竟精液無味係咪正常?
樓主好健康
畀大家試食完再答
當事人聞唔到
我條女都聞唔到wor
你係王子 特別d

平民既精係有陣魚鮮味
應該係你個鼻唔正常
呢個唔會
不嬲其他野都聞到
我都冇
我飲食清淡會唔會有關
精子質素差
或者督野入面精既成分好低
同您情況一樣 精無味 同埋好稀
唔稀wor
好撚"傑", 有時似啫喱, 淡黃色

漂白水味!! 我之前都覺係有少少
死精
戒左成個月J先係咁
我都係好似啫哩咁
但入面就完全透明咁濟
性功能正常 硬度同持久都正常 每日最少出一次 但就係d精唔正常
入面透明 係咪即係冇乜精子
食多草d好似係無咁臭
共唱這歌
呢下多左
你條女上次都係咁答我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞