筆友app slowly

40 回覆
0 Like 0 Dislike
估唔到兒登有人玩
pen pal當然搵外國,打下英文識下遠方嘅人
香港冇乜筆友文化,又習慣速食,好難維持

利申過濾香港台灣中國印度
話說收到兩年無再聯繫既筆友回信
有點感動
呢個apps唔錯 因為夠slowly唔怕同人無嘢講
仲要逼你打好多字同人交流
亦因為咁而識到朋友仲見面約出嚟玩
所以自己都請咗個developer喝咖啡
2年前有個筆友好好傾,
大家既興趣都好相近
每封信都好比心機打,
都維持左一段時間。
可惜有次我忙拖左大概2星期先回信,
之後佢就無再回過了,
應該係del左個app,
見佢last online係2年前
覺得有啲可惜
可能有日會裝返呢
我都斷左聯絡兩年再收返信
omg而家update左,
可以add人ID做friend,
可以add身邊既朋友做penfriend都幾好。
btw, 點解對方又會無啦啦搵返你既?
你又一直都無del過個app?
宜加先睇到呢個post係咪覆得太遲已經無人玩slowly

我覺得幾好玩 好似你打一大篇野比人 人地又覆返你一大篇野 某程度上無安全感既人收到果封信會好開心
好似有個唔洗睇樣都做到既朋友 大家slowly~
岩岩裝左
而家有好多大陸嚟嘅女筆會寫咗幾封信後
就話交換contact都唔知有咩居心
我過濾支那
如果佢走咗落嚟香港點filter
我遇到果啲location都係香港
我特登揀外國嗰啲 尤其啲唔識嘅國家 順便練下英文
最近啲新相識嘅異性筆友都好鍾意投資
跟住寫多兩寫就問你拎contact
好好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞