佛牌討論(正)2

1001 回覆
15 Like 31 Dislike
講攰講反應其實睇人,我初時帶龍婆啤都有小小攰,帶象神重黑仔添
Unite有人話帶派更也又攰又忙又爆數添 啲分享睇下參考就好,唔使咁認真
帶得好咪好~
不過小心,多假牌,最好有咭
紅絧版千幾唔過千五為抵
阿拍加版通常千五以上
123版就好最
吹撚到3000
睇錯,我講緊個價係2546前象神後魯士
至於有人話要3000個啲已經請到123最top個版本

或者阿贊刁嘅象神,不過好少見
你好呀!凡兄。

UNITE有好多人,尤其係高層個班都唔LIKE 阿贊尊既牌,"亞XXX斯"都出過POST,話認為係抄作,咁多會員ON 99入貨。

不過睇過好多人分享,連一日遇上兩位舊女同學,都講到係派更也既神效。依據本人的分析能力,真係覺得依D分享文好"求其"。

其他都係盛讚文,話帶左日日都爆數,訂單多到無時停!!!要好好回向俾NID女士,回向完,好事更加DOUBLE UP。
上網SEARCH 2551 至 2556期既龍婆沙礦符珠(不談舊年份符珠),多數都係SHOW 2554, 2555 or 6 依兩期,係咪依兩期比較出眾D?

另外2530,龍婆沙礦有無出過符珠?見到UNITE同GOGOLA,都否定有2530符珠既存在。

各位高手,請指點一下。。。
2530 有出少量符珠
這個我又有SEARCH過。有兩個網上牌商SHOW過2530,都有沙馬卡,係米白色既珠珠,上面有一個手寫符紋既!

但係係UNITE同GOGOLA 出現既2530係粒金漆珠,個樣好似2554,但又無2554咁有個微細的CHOP孔,兼無出認證卡。
พระ นแผนพราย 59 ตน
是原文,當中沒有靈體既意思
只係指用59 人骨灰做坤平
出邊點翻譯出邊既事

另外,阿贊並
一是中學校長
二是苦行僧
三是民主鬥士
德行雙並重
遲d影俾你睇
你指2530既相?
作為新手好多野問。

有一個concept唔係好明,如果一間牌舖,正陰同售,好多人都叫D人唔好去依D舖請正牌,咁請問如果假設佢地D正牌有哂驗證卡,係真品,價錢又合理,係咪都唔好幫襯佢呢?因為佢地有賣陰野!!
你既意思係D陰牌有能力污染到D高僧正牌,所以唔好?

放埋一齊 係指 佢地將D正陰牌都擺係同一個DISPLAY櫃?

我本身係某網上牌商(兼有實體舖)網購過一塊白欖四,依D舖十之八九都有賣陰牌。咁我個白欖唔知會會變成陰牌?!!
如此看來,我塊牌已經廢了。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞