認真,backup佬不如飛起達哥自己做

151 回覆
429 Like 18 Dislike
認真,backup佬不如飛起達哥自己做

1.支持者數目
Backup佬齋backup片仲有12萬支持者,連YouTube都承認佢,Play button都拎埋
相反達哥自己拍片先得7萬,
高下立見

Backup佬勝

2.頭腦
Backup佬2013年已經知YouTube呢條水路,達哥2017先話自己做番
論醒目一定係Backup佬

Backup佬勝

3.出片速度
Backup佬直播完幾粒鐘已經出到片,達哥要十幾粒鐘

Backup佬又勝

4.準時開台
達哥要番工,仲因為開台搞到有腸胃問題,唔可以日日都準時開台
Backup佬自稱係學生,身體健康,每日大把時間,準時開台唔係問題

Backup佬勝

5.冇收錢,又有義工光環
達哥要養家要搵食,
Backup佬係義工,backup係為左方便兄弟,
d錢係YouTube格硬塞比佢先局住袋
有學生光環,又有義工光環

Backup佬勝

6.本金
Backup佬有YouTube比左佢36萬,仲未計其他錢
但達哥開台咁耐冇開過subscribe,冇拎過donate,冇收過兄弟一蚊
應該耳機都買唔起

Backup佬大勝

結論: Backup佬完勝達哥

大家諗到咩可以再加
支持真人樣直播!
支持真人樣直播!

In backup佬, we trust
支持佢自己開台
我做backup
駁唔到
支持佢自己開台
我做backup

支持佢自己開台
我做backup

你開台 我backup 幾有前途呀!
支持佢自己開台
我做backup

跟!
支持佢自己開台
我做backup

我再backup 你個backup, deal?
支持佢自己開台
我做backup

新發達大計
支持佢自己開台
我做backup

新發達大計

支持佢自己開台
我做backup

你開台 我backup 幾有前途呀!

一於既話la
呢件事未發生前佢真係諗住自己做
佢有直播打過機
前排有人問類似"會唔會打其他GAME"佢答未買PS4,即係有意做
支持佢自己開台
我做backup

我再backup你backup人地個backup
有意?
玩同樣既game 同樣對白
支持佢自己開台
我做backup

我再backup 你backup佢果個backup ok?
支持佢自己開台
我做backup

我再backup 你backup佢果個backup ok?

我直播你個backup, deal?
支持佢自己開台
我做backup

我再backup你backup人地個backup
有意?

咩人地,有backup佬呢個朵架,
想做backup就要叫番backuplofullclipbackup2

新發達大計

財路
支持佢自己開台
我做backup

Backup佬直播達哥個直播有冇得諗
Backup fans留名

新發達大計

財路

到backup佬出咗名,你又可以成為另一個自己開台嘅backup佬
你都on99,backup佬義務幫達哥backup,有廣告唔代表有營利,你咪撚再屈鳩backup佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞