溫馨提示!!佢鍾意既唔係你!!

1001 回覆
1026 Like 9 Dislike
好奇想知大家幾歲
感覺自己好似已經過咗你地個stage
我都準備緊行出嚟

唔好自己呃自己啦,潛意識only
開始明白,到底我一直做緊嘅野係幾咁可悲
哩排開始有個男仔不停text我,我hea覆或者藍剔,佢又會不停開新話題,想繼續傾落去
雖然我一直做緊嘅野冇佢做得咁誇張,但性質都差唔多
我先發覺,原來當你唔鍾意一個人既時候,連一句最簡單嘅hi都覺得煩,覺得係負累
我終於知道,你online過但係唔read我message,原來唔係有野做緊覆唔到,只不過係唔想覆,hold住唔覆嘅就可以避開唔使不停同我message
有啲野無論你幾努力,都冇辦法打動一個人
冇feel就係冇feel架喇

我明喇,我終於明喇
而家除左啲必要既對話,都唔會煩住你text你撩你傾新話題
原來當我咁做既時候,我地既chat真係可以好少好少

可惜他不是你

絲打加油
同你一模一樣 之前仲嫌想approach我嗰個男仔煩
但發生係自己身上先知究竟係咩一回事 原來我係佢眼中同嗰個男仔冇分別

+1
鍾意你嘅你唔鍾意
唔鍾意你嘅你鍾意
其實你對人地點嘅同時佢就係點對你
講就易啊
但始終都係唔捨得唔搵佢都係極易俾佢影響到成個人嘅心情
捨得就唔會嚟圍爐

j

我仲未放棄到
好奇想知大家幾歲
感覺自己好似已經過咗你地個stage

唔好自己呃自己啦,潛意識only

不如試下去周公解夢嗰啲check 下
個po慢左好多
連登長期有班冇拖拍同埋失戀受傷既人係到叫春
其實有乜好叫,合則來不合則去,唔岩就分手搵下一個
搵唔到既就反省下自己個樣自己平時衣著打扮,一定係有野出事先搵唔到
哩排開始有個男仔不停text我,我hea覆或者藍剔,佢又會不停開新話題,想繼續傾落去
我先發覺,原來當你唔鍾意一個人既時候,連一句最簡單嘅hi都覺得煩,覺得係負累
我終於知道,你online過但係唔read我message,原來唔係有野做緊覆唔到,只不過係唔想覆,hold住唔覆嘅就可以避開唔使不停同我message

我明喇,我終於明喇

可惜他不是你

好慘 除左text少,見面個陣係點? 多唔多野講?
會唔會佢唔鍾意text渣..
個po慢左好多

連登長期有班冇拖拍同埋失戀受傷既人係到叫春
其實有乜好叫,合則來不合則去,唔岩就分手搵下一個
搵唔到既就反省下自己個樣自己平時衣著打扮,一定係有野出事先搵唔到

我明
但搵對象好難呀
搵到岩既 佢又中意你既 仲難
個po慢左好多

個po慢左好多

個po慢左好多

我明喇,我終於明喇

可惜他不是你

絲打加油
同你一模一樣 之前仲嫌想approach我嗰個男仔煩
但發生係自己身上先知究竟係咩一回事 原來我係佢眼中同嗰個男仔冇分別

+1
鍾意你嘅你唔鍾意
唔鍾意你嘅你鍾意
其實你對人地點嘅同時佢就係點對你
講就易啊
但始終都係唔捨得唔搵佢都係極易俾佢影響到成個人嘅心情
捨得就唔會嚟圍爐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞