96出世巴絲討論區(34)-District No One

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
教乜
識yebin chaeyeon同jueun就夠了
finance
樣同實力唔差但人格跌到去負數
佢晒咗個位
Rumor好正
forget all already
Oh my girl啲歌都唔錯
April啲歌暫時冇鍾意嘅

又多個人聽韓
鍾意pd48版定iz*one版?
april hold my hand唔錯
https://www.youtube.com/watch?v=Zt0eKY3R9kQ
嚇死我以為有take my hand又出hold my hand
但哩隊我都係聽哩首未認人
pd48版我覺得個center唔錯 幾靚女
iz*one版就完全版 已經冇嘢可以挑剔
Rumor正呀
Rumor好正
鍾意pd48版定iz*one版?
pd48版我覺得個center唔錯 幾靚女
iz*one版就完全版 已經冇嘢可以挑剔

珉周係幾正
https://www.youtube.com/watch?v=9eS4cwiXsCQ
唔講咁多去片先 珉周就本身都有陣味出嚟
唔駛做其他動作都夠哂
Pd48未完嗰陣有冇買ac投佢地呀?最後一星期我all in宥真,好彩佢入到final 12

我睇完iz*one chu ep1 hitomi叫宥真唔好頂撞姐姐嗰段、weekly idol同idol room之後鍾意咗hitomi
打錯
只係認得彩暻
有玩produce101

因為我係完哂先睇佢地 所以我咩都唔知
追返哂PD48先知發生咩事
想睇101 但佢地連組合都玩完
追嚟好似冇咩意思
冇話嫁,想追就追啦

利申冇追
家疼佳恩、美穗、初緩、高朱
https://www.youtube.com/watch?v=9eS4cwiXsCQ
唔講咁多去片先 珉周就本身都有陣味出嚟
唔駛做其他動作都夠哂
Pd48未完嗰陣有冇買ac投佢地呀?最後一星期我all in宥真,好彩佢入到final 12

我睇完iz*one chu ep1 hitomi叫宥真唔好頂撞姐姐嗰段、weekly idol同idol room之後鍾意咗hitomi

因為我係完哂先睇佢地 所以我咩都唔知
追返哂PD48先知發生咩事
疼佳恩、美穗、初緩、高朱
除咗佳恩 其他我都冇咩好感
咁我唔追
追動畫打機仲好
菲利蒲哥啱唔啱美波老母?
佢好鍾意睇動畫同打機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞