10皮過大海

300 回覆
263 Like 16 Dislike
賭某幾樣係有技術的,澳門舊時唔少有
台灣佬靠百家樂開飯,泰國都有,大陸佬通常係水魚,輸到仆街
我從來都無鼓勵人去賭錢,好多人玩呢樣野玩到家破人亡 但你話長賭必輸就唔一定,有人(當然係極少數)賭錢係穩定地搵八位數一年。有啲就要幾個人去玩,有啲就係獨行俠。當然,賭錢輸身家既人不再少數,大陸幾年前唔少人一晚輸幾千萬俾人夾翻去攞錢,點知班大陸佬(賬面身家十位數)無cash得房產 最後平心講,賭錢既高手都曾經有一段時間輸到被所有親朋戚友當瘟神咁睇,窮到餐餐要食公仔麵,窮過deedee。當你搵錢既時候從來都唔會有人問你以前有幾慘,睇到既只係你風光既一面,但當中既辛酸又有邊個會明
無必要帶多
近排賭業股好差呀
上黎谷業績姐
點解要叫羊

行申唔賭錢
支持樓主貼打分記錄 收班人皮
除左過拱北 澳門邊到有電話配件賣
好似香港深水埗咁十幾蚊條線咁

澳門d電話鋪賣張mon貼都3舊 on99
btw, 係APEX, 唔係Appex
我場場跟你買一千蚊都fat fat
lm
樓主係咪1349?
又扮撚曬嘢撚鳩人 ?
我見過有人1萬上50幾萬
之後輸左幾場走人 (應該仲有40萬到) 以為佢見好就收啦
點知半個鐘之後見佢番黎輸番30萬
去玩前set個目標比自己
如果去到樽頸位,就應該走人
貪字得個貧
自己甩牌?定搭船仔買
施捨下我。。。無錢叫雞
幾多人輸到扑街你地唔知 唔好學佢 輸到你走佬都有份 咁樣引誘人去賭錢真係正扑街黎

利申:賭場做超過十年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞