[達哥好波]車迷轉會及季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
甸恩吹英冠都出事

個球證有問題吹咩級別都會有問題架啦..
甸恩吹英冠都出事

熱狗球證
甸恩吹英冠都出事

熱狗球證

琴晚佢吹既話,鏝果兩球都係 衝龍,入球無效
一月就完
一月就完

今個月最佳領隊會係邊個
一月就完

今個月最佳領隊會係邊個

普捷天奴
人在倫敦
有冇巴打知邊到可以買到今晚對候城嘅飛

除左門口/上網搵黃牛,我都唔知你可以點

上網見到有黃牛
但係唔知點交收

現場有人會問你買唔買
一月就完

今個月最佳領隊會係邊個

普捷天奴

雞湯果個都有機
人在倫敦
有冇巴打知邊到可以買到今晚對候城嘅飛

除左門口/上網搵黃牛,我都唔知你可以點

上網見到有黃牛
但係唔知點交收

現場有人會問你買唔買

黃牛幾千蚊睇場波都唔知值唔值

上網見到有黃牛
但係唔知點交收

現場有人會問你買唔買

黃牛幾千蚊睇場波都唔知值唔值

住係london就唔值
去旅行就唔計呢d
今個星期強隊連續失分 候城要護級 今晚都幾難打
又見真章
又見真章

Hull連主力都賣,擺明等降班啦
甸恩吹英冠都出事

咩事?
又見真章

Hull連主力都賣,擺明等降班啦

賣人為咗買人嘛
一月就完

今個月最佳領隊會係邊個

普捷天奴

雞湯果個都有機

之前連輸喎
甸恩吹英冠都出事

咩事?

禁區外犯規吹12m
仲有10日到就完轉會期
我地已經有強勢阿基加盟
反觀其他隊都無咩點買人
仲有10日到就完轉會期
我地已經有強勢阿基加盟
反觀其他隊都無咩點買人

過幾日簽埋殺猁神鋒落難迪
甸恩吹英冠都出事

咩事?

禁區外手球吹12碼
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154454213879107&set=gm.1311636115525563&type=3&theater

咁離譜 旁證無理由都無表示架
收左錢啦下話
放個華拉堤黎啦屌

PSG favourites to sign Kessie?

Paris Saint-Germain have reportedly lodged a formal offer for reported Chelsea and Manchester United target Franck Kessie.

Premier League duo Everton and Chelsea are said to have previously failed with bids of around £15m and £23m respectively, but neither were willing discuss potential add-ons.
放個華拉堤黎啦屌

PSG favourites to sign Kessie?

Paris Saint-Germain have reportedly lodged a formal offer for reported Chelsea and Manchester United target Franck Kessie.

Premier League duo Everton and Chelsea are said to have previously failed with bids of around £15m and £23m respectively, but neither were willing discuss potential add-ons.

基斯爾同華拉堤都係我轟嘅
最多用新卡卡同佢地換
放個華拉堤黎啦屌

基斯爾同華拉堤都係我轟嘅
最多用新卡卡同佢地換

kassie係我地轟架啦
Kessie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞