仁王beta

195 回覆
2 Like 0 Dislike
我7lv去打咗一個鐘都知無可能打得贏
做左陣稀人 點解d人一以為多個人就無撚敵禁 避都唔撚避

我覺得有時多個人
會打亂左自己節奏
打左26定27個鐘未訓過,咁既狀態下贏到先出奇
打左26定27個鐘未訓過,咁既狀態下贏到先出奇

Agger
可能瞓餐飽後,覆卓幾場就贏到

1386次,打到喊埋出黎,而家冇開台

唔記得左講,係冇打贏

痴線

有無link

https://www.twitch.tv/mari0712/v/116239294

陰公

立花真係韓國人既剋星, 文祿之戰 立花屌打泡菜國
幾百年後係隻照屌打韓國人

記錯以為食晚凌晨先完,未試過記完左
剩係download過其實係咪都有野送?

未試玩過就完左

要過左第一關先有野送
7點download完 11點爆左 會唔會易玩左?

4個鐘贏立花加Twlight mode? 你勁過啲speedrunner喎巴打

頭關係唔難,尤其係隻鬼女boss同alpha beta隻船鬼同飛緣魔比係勁易打

頭關係唔難,尤其係隻鬼女boss同alpha beta隻船鬼同飛緣魔比係勁易打

逢魔之刻其實都好易打
我16lv走入去打死左幾次就過左
真正難既係立花
我自己都卡左個半鐘到
三關加埋3粒零鐘爆晒

逢魔之刻其實都好易打
真正難既係立花
我自己都卡左個半鐘到
三關加埋3粒零鐘爆晒

出左三次demo,個難度都有減

alpha回氣timing要求好高,擋、回避、出重招、跑等一用晒d氣你個人就即刻氣喘企響度
條村時間長度好耐,之後寺廟既敵人配置好精密
船鬼boss未掌握到埋身timing前係好難打
雷狗相比之下易左因為慢d,不過未刷裝疊抗雷之前都係易死

beta開始已經改到淨係擋招破盾先喘,殘心唔係淨係下段先山到,同埋升技嗰度加左幾個回氣方式,如轉段/回避
地洞關亦都相對無之前兩關精密,基本上未去到飛緣魔boss之前係無真正挑戰
beta最大難位係加左1v1立花戰,未打逢魔拎高LV裝就入去挑會好惡打,就好似韓妹情況咁

最終trial就再易d,system無變不過新武鐮鎖有少少太勁,有range有連擊有輸出而又唔用得多氣
東海關卡佈置唔毒,一條直路咁去,無咩野位會陰人,或者焗你一挑二一挑三
隻鬼女又慢,埋晒身又打唔中你,又無好似船鬼咁即刻360掃番你出圈
逄魔版都解決唔到呢d問題,怪同boss只係血多左,一樣係好易俾你逐隻拉打/磨死

希望正式版有番alpha兩關既難度,如果唔係到時有得永久刷裝同合魂會仲易打

逢魔之刻其實都好易打
真正難既係立花
我自己都卡左個半鐘到
三關加埋3粒零鐘爆晒

alpha回氣timing要求好高,擋、回避、出重招、跑等一用晒d氣你個人就即刻氣喘企響度

beta開始已經改到淨係擋招破盾先喘,殘心唔係淨係下段先山到,同埋升技嗰度加左幾個回氣方式,如轉段/回避
地洞關亦都相對無之前兩關精密,基本上未去到飛緣魔boss之前係無真正挑戰
beta最大難位係加左1v1立花戰,未打逢魔拎高LV裝就入去挑會好惡打,就好似韓妹情況咁

最終trial就再易d,system無變不過新武鐮鎖有少少太勁,有range有連擊有輸出而又唔用得多氣
東海關卡佈置唔毒,一條直路咁去,無咩野位會陰人,或者焗你一挑二一挑三
隻鬼女又慢,埋晒身又打唔中你,又無好似船鬼咁即刻360掃番你出圈
逄魔版都解決唔到呢d問題,怪同boss只係血多左,一樣係好易俾你逐隻拉打/磨死

希望正式版有番alpha兩關既難度,如果唔係到時有得永久刷裝同合魂會仲易打

alpha打到雷狗嗰陣殘心已經開始上手一take過
開99連招連到佢根本郁都郁唔到
依家已經唔得,開住99冇得回氣

逢魔之刻其實都好易打
真正難既係立花
我自己都卡左個半鐘到
三關加埋3粒零鐘爆晒

alpha打到雷狗嗰陣殘心已經開始上手一take過
開99連招連到佢根本郁都郁唔到
依家已經唔得,開住99冇得回氣

因為我 A同B 都玩過 平均都4十幾lv
點咩技 要有技巧 玩開刀就死點刀技 符一定要有 減傷 減攻 立花開頭 見唔夠氣打就好走人 睇清楚 怪係咩段 (人地下段 你唔好咁On9 用上段打) 貪刀必死 有魂就升唔好理 有工具就用 唔好覺得浪費 唔用死既就係你 真係唔夠打 找希人 就算佢死左都叫 幫到下手

今次幾易 係beta On9 變難左 立花d今次回得好快 明明紅氣仲閃到
beta都仲係長槍下架重攻屈兵仔
隻game出街真係得d王有挑戰性
關卡配置就無話特別仆街
ds隻大骨一腳踢你落山咪又係特登整死你
立花?我當佢公廁咁打
立花?我當佢公廁咁打

有睇
立花?我當佢公廁咁打

有睇

咁都認到我
立花?我當佢公廁咁打

有睇

咁都認到我

更係 等梗睇你賴屎 同玩依隻既正式版
立花?我當佢公廁咁打

有睇

咁都認到我

又係兩儀巴打
正式版幾時出
立花用斧,學天地,開場用炮打頭訓地然後屈到完場

Youtube見人用e招超快搞掂
正式版幾時出

9/2
有冇巴打會買deluxe edition
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞