歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2018年11月號)

340 回覆
6 Like 2 Dislike
I see thanks
請問知唔知邊到有水貼買?行左旺角幾間都無
灰色清淡
黑色重口味
RG freedom Bandai 冇出過水貼
建議你淘國產 (大林都冇出過)
雖然遲咗啲…
全隻上三色連骨,有消光但係冇做陰影 ,用番完裝膠貼(搵唔到水貼 )

應該最後一隻RG 上色好自虐 下次玩番MG
想問有冇人砌索斯獸?
壽屋hhm係咪唔會再出?
想問下有冇巴打知依枝噴槍個來頭

我查過依枝筆個型號同上網同型號,但唔同樣,想問有冇巴打有佢既資料睇到?
Iwata hpcs,換咗triple action 尾杆?
帶咩作用
https://youtu.be/80VfKVRBUH8

有冇巴打見到依隻
係模型倉見到得 zaku 2 high mobility type
嘔係zaku high mobility type
靚! 想問巴打用左邊3隻紅色?
都係跟番説明書
用咗Gaia bright red EX-01 white, mr hobby madder red, wine red, 個brown 少用冇係手 唯有溝紅加少量mr color bright green + Gaia white
個salmon pink 係用Gaia orange yellow + mr color pink + red
求求其其溝出嚟
想買噴槍 大約一千內
有咩推介

淘寶定邊間模型店買好
岩田,900幾
上ym睇仲可以試筆
周圍都見唔到女神
周圍都見唔到女神
send 錯台
佢問筆之麻
係我屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞