屋企魚缸出現奇怪生物🤔🐌

291 回覆
47 Like 69 Dislike

呢個唔係我囉好不

得隻手都有得笑?🙄

第一張

本來乜柒都睇唔到
跟住將個mon 較到最光...樓主rip

so what 🙄認真問都比人屌🙄

呢個唔係我囉好不

係條魚?

呢個唔係我囉好不

係條魚?[/quote]

第一張

本來乜柒都睇唔到

仲要扮唔係自己先最柒 emoji狗
啲人真係痴撚線

唉 問下問題都比人玩🙄

本來乜柒都睇唔到

姐係屋企有幾個人係有問題?用emoji煩到你?

你繼續扮囉柒頭,係睇你唔順眼呀

你繼續扮囉柒頭,係睇你唔順眼呀

食屎啦仆街
想問下用咩電話影
咁都影到幾勁
想問下用咩電話影
咁都影到幾勁

ip6s +
( Show Blocked User - L.Baines )

第一張

本來乜柒都睇唔到

點解打emoji 冇人屌

屌你咩

本來乜柒都睇唔到

快快手打emoji有問題?

屌你咩

哇 癌細胞抗散咁款喎
會唔會話洗左個缸同換水 就會無事?
利申:無養魚,純粹好奇問下

樓主我有認真回你post的,所以有無巴打
可以答到我呢個方法work 唔work?
唔係
係一種叫布其力斯既生物
再過多幾個月體形以倍數增長
由以微生物 浮游生物為食轉成獵食活生生既魚

仆街 我真係走左去search布其力斯

本來乜柒都睇唔到

多得呢啲傻閪拖低lihkg質素

快快手打emoji有問題?

乜用icon好唔就手

哇 癌細胞抗散咁款喎
會唔會話洗左個缸同換水 就會無事?
利申:無養魚,純粹好奇問下

樓主我有認真回你post的,所以有無巴打
可以答到我呢個方法work 唔work?

多謝你 我都會試下呢個方法 目前只係炆走左啲草先
唔係
係一種叫布其力斯既生物
再過多幾個月體形以倍數增長
由以微生物 浮游生物為食轉成獵食活生生既魚

仆街 我真係走左去search布其力斯

我都search左無 多謝其他巴絲覆我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞