有無人有追開勇者死了/蘿蔔勇者

560 回覆
31 Like 4 Dislike
好似話有另一漢化組(天鵝漢化)睇唔過眼 更新到150
原本既漢化組(勇死) 先死狗咁放囇啲更新出黎

大家以後有中文睇
似養肥佢再玩死佢多D
似HXH畢索加對小剛咁
做乜佢地唔放更新?
好似話勇死漢化組之前因唔知乜事被某啲讀者屌
所以就去左啲高權限嘅forum更新,搞到個個都睇唔到

有人整理左成件事,唔好怪我post大陸字

組員=勇死漢化組組員
個漢大佬=之前停更時有另外一個人做漢化俾大家睇 (不過因為一個人做,所以更新得好慢)

下面只是我的臆想,不代表現實發生的。
組員:c.n.m我在貼吧論壇裝。b讓人罵了。
其他組員1:什麼?還有人敢噴你?這漫畫他們還想不想看了?我們網上截圖漢化容易嗎這麼欺負我們?不給他們看了,以後就三個月一更,直到他們求饒
其他組員2:那我們這漢化還做不做了?
組員1:當然做,不光我們要做,還不能讓別人做。
組員3:那要是一直不更新那不是被別人搶了麼?
組員4:沒事我們保持論壇更新,其他地方一律不發。有人問就說組內成員不夠,漢化緩慢。我們漢化的質量是漢化組裡最高的,人氣一定會有的。
個漢大佬:你們翻到哪了?
組員5:我們人不夠,才翻到xxx
大佬:!你們人不夠啊,我來幫你們吧
組員“這個人好煩,但又找不到理由拒絕他,先拖著吧”
大佬:都翻了這麼多了怎麼還不發啊?算了我先發一遍後續他們再覆蓋吧。
組員:wc,這gb把漫畫發到dmzj了!
組員5:什麼?算了個漢也就那質量看的也沒幾個。
組員:群眾歡呼終於有大佬來拯救這漫畫了。
組員5:什麼?md他發到那我們就發到那,dmzj先解決組漢化的,剩下的繼續拖。
組員:不行了,貼吧罵起來了!
組員5:我擦那怎麼辦,3你去頂鍋吧。先隨便說點無關痛癢的,年後我們再想辦法
然後組員3現在就在這拖,把言論都集中在這個地方,防止我們到處散播。然後年後帖子一刪py一賣該tm不更還是不更。

後續:另一漢化組(天鵝漢化)睇唔過眼 更新到150,於是勇死漢化組惟有放囇啲更新出黎
劇情仲好睇過漫畫本身
咁搞笑
其實點解你唔貼正版link?
雖然得最新一集免費睇https://urasunday.com/yusya/comic/74562.php
你都講左重點啦 得一集
其實我多數都係漫畫人都睇
依家成日搞追套漫畫要走來走去幾煩
近排先見佢更新
為左彩頁去睇英文翻譯
師父最好J, 唔好死
http://www.dm5.com/m791812/出左漢化 都係無尾頁
153 154 睇到眼濕濕
太耐冇睇
想問米莉係尤娜定托卡個妹
尤娜
成個國家d靈魂 一千年黎都係for養嗰四條友

神同天使屍體都有 咁歷代勇者屍體都好危險雖然唔似向哩方面發展

而畀打敗既神就哩曬係個天度 全世界只有勇者可以升仙....
http://www.dm5.com/m798393/托卡真係痴線嫁
將自己都變埋豐滿大腿
托卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞