一人五張即棄相機既相

98 回覆
12 Like 0 Dislike
可唔可以講下菲林有咩特別 令你地鐘意?

影出黎好特別好靚 同數碼好唔同 數碼影唔到呢種感覺
可能我個人比較鐘意d懷舊感覺既野
你地係咪俾相鋪做數碼化?

係呀 同佢講scan

中環個間買?
一星期我先影得20幾張 新手

我第一部都係影好耐 曬完出黎之後你會上癮

用咩機
用普通相機影完應該可以執得出呢種色?
(九唔搭八)
小弟第一卷菲林相,係日本沖,原來真係好靚
但唔係即棄機影

用咩機

富士400

用咩機 係咪一次性相機?價錢大概幾多 thx

都可以咁講既 但講成功感同期待張相就緊係菲林好d
(九唔搭八)
但唔係即棄機影

靚啵 都想買下菲林機 但中環同sxxxx個間都好似好貴咁

即棄相機 富士400 間間唔同 有d 60幾有d1xx

即棄相機 富士400 間間唔同 有d 60幾有d1xx

唔該曬

快d影晒佢啦 之後放上黎

你個名
可唔可以影你自己上黎

唔信係樓豬
咪撚扮野
(九唔搭八)
但唔係即棄機影

中環唔洗講,黑店
旺角sxxxx,貴但質素又唔高,岩文青去
(九唔搭八)
但唔係即棄機影

中環唔洗講,黑店

邊到買會好d呀
唉屌我有部傻瓜機係中環個間買 返到屋企上網search先知貴好多

中環唔洗講,黑店

邊到買會好d呀
唉屌我有部傻瓜機係中環個間買 返到屋企上網search先知貴好多

唔介紹,費時俾人話打手

你個名
可唔可以影你自己上黎

唔信係樓豬
咪撚扮野

係唔係真都好,more

小弟獻醜

都可以咁講既 但講成功感同期待張相就緊係菲林好d

好有層次感
同埋構圖都唔同
有心玩就買kodak機, 自己改重用。
環保d啦
環保d啦

點改呀?
環保d啦

點改呀?

Lomo個網好似有教。
柯達算易改, 富士果d超難改。
不過小心電親

鳩影

有冇巴打諗住自己換菲林
長玩長有?

鳩影

有冇巴打諗住自己換菲林
長玩長有?

未影完已經買左部菲林機之後長玩

你個名
可唔可以影你自己上黎

唔信係樓豬
咪撚扮野

係唔係真都好,more

求樓主多派兵糧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞