想買ninja 400,改色貴唔貴?值唔值

67 回覆
5 Like 5 Dislike
今日去到Kawasaki 果度睇
佢得橙灰有現貨
要其他色既話訂貨等到二月。。。

如果買左再改色會不會好傻仔? 同貴唔貴架?
小弟新手 求名師兄意見

Btw其實未諗定買咩車,不過呢架俾條友sell到有啲心動。。
唔傻仔 原裝啡令最值錢
買完 上淘寶訂番套 乜鳩花都有 你印自己個樣上去都得 都係千零蚊
不過我係你 就等埋新R3出埋價錢先決定
唔知啦 自己搵下
原來係咁
Thx師兄
不過自己裝易唔易? 帶架餐去停車場整?
等二月啦肯定
第一次整 你預7-8個鐘先搞得店 ,
有D 位要開lone or 用索帶上
220v?
應該唔會既。。。
照買但揸住先?
唔明
如果俾我買R3玩一排,玩熟咗就買中忍636好過,小忍好難放
我都睇中ninja 400,隻racing team拉意好靚
而且價錢負擔到
可惜未有牌
我都學牌緊炸 就考

師兄加油
我都想米八
R3一手四萬幾?

其他分別係咪不大? 新手唔識車
R3 同 忍300 咪一樣難放 忍400無二手盤 要放唔難
如果巴打你新牌 一係忍400 玩佢3-4年
一係買 二手150CC 玩佢一年上600
新牌直接上600 好易出事
多謝巴打建議,
我都諗緊新牌一黎揸到400有冇問題
如果跌車會好心痛
新牌400 唔難
我諗你揸一個月就OK
跌唔跌車就睇自己小唔小心 多數都係泊車 停車有暗斜 呢D
小心D 可以解決到 比人撞就無計
同時淘寶有唐裝 就買返套 原裝KEEP起佢
個人覺得會跌的話揸咩都會跌 所以都唔洗考慮 裝番舊pk膠之後唔好諗咁多
新車真係唔敢泊骨位。。

不過我見淘寶未有400既野賣
想問下。。咩叫pk膠
Slider 跌既時候防花

呢條片有講應唔應該裝
https://youtu.be/3Qgy7EMj84w

內容大概係炒既時候,如果速度快&地面有凹凸架車有機會會反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞