[非gay]一人一個俾其他男仔搞到扯起嘅事

151 回覆
26 Like 20 Dislike
變左含撚lost
變左含撚post
呢到好多痴線佬
有靚仔巴打想搵人含撚可以叫我
喂呢個post正
忍唔住要借fd ac回

最多接觸莫過於ocamp 當年做OC同個靚仔大隻partner幫手hold水game 見到佢個body已經扯晒 之後佢斷斷續續同我好親近 大把水拎都要飲我果枝 又要等埋我去沖涼咁 玩到夜我就訓先 過一陣佢又話周圍無位要一齊訓 最後就攬住我大家扯住磨住我過左晚

重點 佢條女係莊員周圍走唔見人 佢義務黎幫手 好刺激呀

完ocamp之後既事就唔講啦 shy呀
呢到好多痴線佬
有靚仔巴打想搵人含撚可以叫我

Me 2
歡迎口爆我
忍唔住要借fd ac回

最多接觸莫過於ocamp 當年做OC同個靚仔大隻partner幫手hold水game 見到佢個body已經扯晒 之後佢斷斷續續同我好親近 大把水拎都要飲我果枝 又要等埋我去沖涼咁 玩到夜我就訓先 過一陣佢又話周圍無位要一齊訓 最後就攬住我大家扯住磨住我過左晚

快啲講埋落去
忍唔住要借fd ac回

More
忍唔住要借fd ac回

靚仔

巴打,幫你打嗰條友姓乜 透露下

求介紹 可以一齊玩

唔啦 仲同佢好fd

點解仲可以好frd
屌你仲未死咩 愛滋佬
個post做乜撚
屌你仲未死咩 愛滋佬

未死 你快啲過黎屌死我啦

咁你係咪gay

中四五果陣,有個frd搵我幫佢溝女
點知有次傾傾下就講起打飛機
然後就話互相試下幫大家
結果就互幫大家打左...
之後一年大家表面朋友
實際上一單獨相處除左瘋狂打機,就會係打飛機+佢含我
後尾斷斷續續一年後佢去左外國讀書
而家大家都有女,無乜聯絡
諗反都覺得痴線
其實有咩咁gay
男仔fd 講開邊套正既av 俾埋封面圖黎睇就搞到我扯左
我由出世開始就身子較弱,好容易病
去到青春期,我想改變自己身體狀況
所以去左拳館 一心想強心健體
由於我初黎報到,就派左個大隻師兄take care我
學到咁上下,間唔中同佢對打,一路都好地地,好似細佬同呀哥打交,咁好玩,咁青春,汗水交換。。
直到有日佢心情唔好。。同我對打。。呢次係佢第一次用全力打9我。。雖然好痛,但係佢認真既樣令到我扯左。。(非gay,小三就同女仔拍過拖)
之後佢出完氣同我講sorry。。我話師兄。。其實以後唔開心可以同我講。。我願意比你用黎'出氣'

之後仲。。。。想知再講
說吧!
好撚基呀
是咁的
我中學果陣同同學游水
咁同一格沖涼啦
佢問我咩叫打飛機

跟住佢無啦啦渣我下面渣到硬晒
咁我自然都渣到佢硬晒
我係佢面前除泳褲chok幾野話打飛機係咁

可惜我太細個加無膽
果陣時冇幫佢打出黎
想當年好似中一定中三

樹枝少年示意圖

幫你含ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞