[童年回憶]一人n個懷念嘅已消失或少見嘅野食

258 回覆
9 Like 0 Dislike
lam lam脷雪條
細細盒正方形嗰隻朱古力 可以就咁'不'嚟食嗰隻

Nutella?以前買成3.5

係 最平嗰陣$2
以前覺得好貴 買一盒仔要慢慢食

係呀 唔捨得一下'不'到大大啖食

Nutella?以前買成3.5

係 最平嗰陣$2

係咪我太老
我細個$1 咋
哈迪斯

西部牛仔飯
周打魚湯

巨星

係 最平嗰陣$2

係咪我太老
我細個$1 咋

可能我樓下賣得貴
見住由$1加到$2.5

係 最平嗰陣$2

係咪我太老
我細個$1 咋

我個時賣3.5-5蚊架
想食舊版出奇蛋,細個成日諗佢點樣將個玩具放入個朱古力蛋𥚃面
唔知有冇人記得一種食物,我冇記錯口感係好似薯片咁

有一期佢送D 六角形ge章,d章有淨色/透明色,上面係雕住唔同國家ge名勝,例如萬里長城咁
咁呢d章就可以用黎玩遊戲,冇記錯係將d章彈去另一個章上面咁
綠寶

以前啲小學男同學成日儲啲襟章

櫃桶入面仲有好多

小學成日食

最近變咗做超人卡

好掛住呢粒糖,前兩日都開咗個post搵呢粒糖,有巴打幫拖搵返個牌子
綠寶

我記得個咩士多有賣
綠寶果汁

好掛住呢粒糖,前兩日都開咗個post搵呢粒糖,有巴打幫拖搵返個牌子

細個老師成日俾我哋食
粒粒雪糕
好想食返雪糕蛋糕

有隻V字頭牌子 一條長型莎莉蛋糕咁既款好正

仲有莎莉蛋糕密瓜味超正 但好早就無再出

細個老師成日俾我哋食

無 但珍寶珠士多啤梨奶味同呢隻差唔多

出過post問 無人理
呢隻有杯裝 打開入面一包湯粉 一個透明袋裝通粉
沖水就食得 好正
粒粒雪糕

而家個啲好難食
好想食返雪糕蛋糕

有隻V字頭牌子 一條長型莎莉蛋糕咁既款好正

仲有莎莉蛋糕密瓜味超正 但好早就無再出

咪就係呢隻囉 好撚好食

出過post問 無人理
呢隻有杯裝 打開入面一包湯粉 一個透明袋裝通粉
沖水就食得 好正

雖然唔知係咩 推下先
有冇人知呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞