(天王)將呢張圖變得更符合現況

204 回覆
340 Like 21 Dislike
笑撚到我仆街
屌你好撚仆街
好仆街
屌,好撚仆街

啊我
笑左出聲

講真,你咁發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要P得咁真?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,華仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇估錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

潮回都出埋黎

乜柒係潮回?

頂你,真心?

講真,你咁發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要P得咁真?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,華仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇估錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

潮回都出埋黎

乜柒係潮回?

頂你,真心?

潮回
好仆街 我鐘意
好仆街
how about 童夢奇緣look

你班仆街
新年快樂
留明
你班仆街仲推

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞