結婚12年 傳老婆出軌 黃浩然:呢個小問題已經過咗去…

24 回覆
9 Like 1 Dislike
加入無綫多年一直搏殺拍劇的黃浩然,14年患上罕見的「貝賽特氏症」要停工養病一年,康復後他不再盲目衝刺,選擇一切以太太莫家嘉( KaKa )及兩個兒子(6歲Kayden及4歲Ransley)為重,近年索性減產減少接劇陪妻兒!

雖然多年來二人一直好恩愛,但最近有人向多間傳媒爆料,指女方與一名任職廣告製作人的已婚男Ray過從甚密,更提供兩人親密照及疑似是Kaka與男方的露骨私訊,但黃浩然出席記招回應此事,力撐老婆…

無綫新劇《法證先鋒IV》演員黃浩然、陳煒、李施嬅、譚俊彥等在將軍澳電視城為劇集試造型。講到最近有指他的太太莫家嘉與一名男子的曖昧短訊疑似流出,黃浩然表示是笑料一則:「我回應過其實係一單笑料,但其實係笑料但傷害都好大,始終唔係一單好新聞,咁我自己係呢一行當然唔怕,但譬如大仔,我嘅劇集出街時我個仔都會問我尋日做咗乜,因為佢同學都會睇,會話返畀佢知,我廣告出街佢同學都會傾,變咗我擔心呢類新聞小朋友會睇到,佢哋心智未成熟消化唔到,家變實驚㗎,當然太太都會唔開心,始終唔係正面事情,自己責任要保護家庭,保護太太,保護小朋友,希望事件唔回應,冇嘢出就最好,啱啱都有人提我12月1號結婚週年,突然諗返起我哋都13年,經歷好多事,呢個係小問題,已經過去咗。」

他又指與太太的感情一定沒有問題,不希望再有類似新聞,只望事件快點完結:「識我嘅人都知我除咗開工之外,放假就陪太太同仔。」講到12月1 日係二人結婚13周年,他指因要拍劇,希望到時能抽空食飯慶祝。

最近有人向多間傳媒爆料,指黃浩然太太Kaka與一名任職廣告界的已婚男子Ray關係非比尋常,爆料者提供幾張兩人的親暱合照,又附上疑是二人之間的大量私密短訊截圖,當中對話極為露骨,言詞曖昧,其中一截圖,女方還留言:「我需要一張床,同一個男人。」
佢太太個相似啲港女師奶 自視高人一等個啲款
佢老婆成個佢啊媽咁款
佢老婆成撚個李思嫣咁既喂
不能同意更多
佢老婆成億身家
So sad
話係佢阿媽都信
幾乎所有患者都有某些形式的疼痛性口腔黏膜潰瘍、口瘡性潰瘍或無結疤口腔損傷[3]。口腔損傷類似於那些在炎性腸道疾病中找到,並且可以是復發性。疼痛的生殖器潰瘍通常在肛門、外陰或陰囊周圍形成,並導致75%的患者結疤
係咪佢個病搞到仆唔到野
佢老婆 真心唔欣賞
香港嘅男人真係好命苦
所以咪唔介意 你覺得佢為咩同個女人一齊?
關於帽子的問題......請不用提
腦魔蛋糕
外父有幾億者

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞