體通天下奪NBA香港直播權

58 回覆
20 Like 2 Dislike
nba啲真高清link 又多又順又唔ban
同埋睇nba對廣東話旁白個需求又無足球咁大
搞呢盤野既人有無做過market research
app同電腦我洗鬼買你咩
依家大把人一係就本身league pass
一係就上Reddit開心睇又清又順
鍾意睇邊場就邊場
買你我仲要限住1日睇3場
香港有撚老細肯科水搞咩
比狗睇
應該話香港老細唔識玩呢d
又係賴汝正,又係樂視
嗰名好柒
騰訊體育唔洗錢
求教學
NBA League Pass Hack:
- Download ExpressVPN app on your mobile phone
- Open ExpressVPN, choose "India" and turn on VPN
- Then open NBA official app. Go to "more" > click "Watch Live Games" > the annual NBA league pass will be dropped from HK$12XX per year to HK$98 per year
- Select the annual plan and pay via Apple Pay
- You can watch all NBA games now (even without turning on VPN)

再係app store搵VPN tunnel upgrade mobile VPN 一年plan $138
姐係$98+$138=236
正哥又出返嚟撈
真係得

再係app store搵VPN tunnel upgrade mobile VPN 一年plan $138
姐係$98+$138=236

呢個有咩用?
由中資財團「中投中財」注資兩億港元作為營運資金,至於購買NBA非獨家播映權就要另外投資,且價值不菲(據了解樂視體育購入NBA獨家播映權,為期5年約須7億港元)。

其實我幾擔心個上客量,特別上季出過事
NBA好似要印度網絡先比你睇 所以要買VPN 而VPNtunnel係最平 138 一年
睇nba緊係聽外國評術最正
香港班評術完全唔撚update
又印象流到仆街
應該多數都蝕硬
NBA香港市場都好難大得去邊
無賭想有幾多人睇
蒜狗掃啦
之後唔好又走嚟搶埋英超果d就可以
但上面又寫You can watch all NBA games now (even without turning on VPN)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞