CLA應該改邊到先可以跑山?

46 回覆
1 Like 1 Dislike
點解冇人講佢炒車個下brake
CLA FF車黎 落緊斜 重心更前 佢遇到對頭車要縮個下仲踩死個Brake再比壓力個車頭 最尾根本係推頭鎖死 佢只要鬆油 輕番d brake 轉番左就冇事 根本佢冇心理準備

CLA45 唔係 AWD咩

大部分時間頭驅
45定250
點解冇人講佢炒車個下brake
CLA FF車黎 落緊斜 重心更前 佢遇到對頭車要縮個下仲踩死個Brake再比壓力個車頭 最尾根本係推頭鎖死 佢只要鬆油 輕番d brake 轉番左就冇事 根本佢冇心理準備

CLA45 唔係 AWD咩

大部分時間頭驅

Sor 我直覺當左係250 但就算係45 聽一個A45 車主講都係行電子四驅 而唔係全時四驅 即係做唔到平均分佈力度既四驅 (即Ching 所講既大部分時間頭驅) 但就算係四驅都唔應該踩到閃ABS 佢之前都有踩到閃其實 已經表示佢拿捏唔到架車 介入同鎖死既頂點 如果佢揸個架係前期冇咁多電子設備既車 我覺得佢早兩隻灣已經炒左
試過石崗上大山畀wish放星

利申: 2.0 turbo

上次大山落錦田俾架原裝es civic放星

利申: Toyota 3.0 turbo fr hiace

白色wish?

新款黑色

乜wish好快架咩
揸緊 平時揸好慢
個brake閃燈係原裝有?

車cam 影brake 燈唔係例閃?

白色wish?

新款黑色

乜wish好快架咩
揸緊 平時揸好慢

山路你唔驚死就得

好多德國車都有

重dup就會閃

重dup就會閃

重dup既定義
岩岩先俾架 UJ 牌 CLA250 推完
個個揸 CLA 以為自己揸超跑咁

港女覺得部車過百粒就夠
邊度有多d fb youtube 香港飛車片睇?
淨比keyword我search 都ok
邊度有多d fb youtube 香港飛車片睇?
淨比keyword我search 都ok

香港飛車片

港女覺得部車過百粒就夠

好好奇巴打識埋d咩女咁戇鳩

港女覺得部車過百粒就夠

好好奇巴打識埋d咩女咁戇鳩

Not me
之前有巴打分享
我又好好奇巴打係咪識到唔戇鳩既港女

港女覺得部車過百粒就夠

250賣46萬咋 wor

港女=戇鳩
You know?

港女覺得部車過百粒就夠

250賣46萬咋 wor

覺得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞