(有圖,明星叫雞)有冇人知張xx同林xx係邊個?

280 回覆
513 Like 12 Dislike
咪就係問你結婚前定結婚後囉
呢個故事教訓我哋,女人係索係正嘅一定要揀個有錢佬嫁
10個男人9個不忠
去桑拿有咩咁出奇 好多名人都去過啦
連登仔: 唔靚
林家棟
屌, 冇證據你話係 張學友 同 林子祥 都得啦
http://xocat2.com/f/archiver/tid-153654.html

≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠
dick_king 2007-12-20 18:56

Kobe Sauna好貴
早幾日落尖東富豪洒店個間
紫荊泉芬蘭浴
個場無可否認系high class,但真係覺得贵!
1. $1578 (part 1 齋姑 + part 2 大件事)
2. $1778 (part 1 + part 2 same 大件事bg)

lobby及locker有豪華feel, 大廳有20座位左右唔算好大,食物ok,
上湯雲吞3大粒幾好食,其它基本嘢無特別。
電腦揀女,我同個客去大家都揀$1778因為齋姑不夠,但大件事bg亦不夠;
揀左兩件陀地都做緊嘢,只有2個北妹四川及昆明得閒,值得一提room真係
不夠,只有8間最好先打電話留。從前有2間密室在外面-VIP用,而家看不到
。其實個場都幾旺,經理平哥教路先打電話留房及打聽bg時間!以前小弟親
眼看見過兩個明星;一個叫林x龍佢老婆都係明星、另一個出名性慾强歌星杜x
偉佢亞媽都係歌星!

各位C Hing 有否尖東環保d料、因小弟只去過一次!多謝賜教!
打飛機姐 細蚊仔大驚小怪
(part 1 齋姑 + part 2 大件事)
(part 1 + part 2 same 大件事bg)

齋姑咩意思?
大件事bg又係咩?
皇上hehe架喎
生完仔
張敬軒
林盛賓
利申個度做左幾年reception 想知再講
張敬軒老婆?

張敬軒? 唔通嗰度有男妓?
好多男人去買球拍 食魚蛋都比人當係去尋歡
年中都唔知姆多男人被冤枉
揼骨姐
原來明星場都係千幾

俾兩三千蚊搵ptgf 果班不如死返入老母個閪啦
影衰哂全香港男人
姐匙先係最靚喎
整完太瘦不了
講真 兩公婆一擔擔

男既去玩 女既比人包

佢老婆都冇資格怪佢啦
做雞應該講緊另一個
如果係結左婚後都照比人包就你岩
但男係結左婚都照玩
兩件事黎
10個係有10個都不忠
又要女人專一又要處
又要女人唔拜金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞