其實馮檢基屌得泛民好啱,有乜理由追求民主既泛民竟然唔比其他人參選

15 回覆
19 Like 0 Dislike
成日持強欺弱
仲有當年李卓人係投贊成議事規則,而基哥係投反對
好似上次咁搞個泛民初選咪好
有人唔接受初選敗選結果而出黎選既,再屌鳩佢都唔遲
梗本泛民就唔肯攪初選
其實好撚蠢,只要劉小麗話唔介意參加初選,由選民決定邊個最適合參加補選,到時老馮排第三仲邊有聲出
你睇到劉小麗無撚端端入左工黨就知啦,九唔搭八,根本一早欽點左李卓人做後備
如果攪初選老馮未必會輸比李卓人,
而泛民班撚人又唔想比老馮出選,
所以老閪都唔攪初選,何其霸道
老馮夠講過上次初選係終極一戰,咪又係仆街,呢鋪只係派系鬥爭,老馮心有不甘又比狗主睇中,選擇做傀儡任人擺佈
兩個都係仆街,投白票又要比小麗老母咀咒返大陸,
所以投陳健康算數
就算唔搞初選都起碼要搞民調
好似上次咁搞個泛民初選咪好
有人唔接受初選敗選結果而出黎選既,再屌鳩佢都唔遲

朱凱迪?
泛民自己都鬼打鬼,跟住未選就已經告急,
輸咗就話會檢討如何配票

立法會區議會不斷輪迴呢個循環
咪就係,搞初選就叫埋陳凱欣丫嘛

支持基仔接棒九西,為垃圾會帶嚟年青新力量
傻啦,初選全部泛民力谷李卓人嘅話中場基連想食塵嘅機會都冇呀
其實初選呢樣野都有d問題,假如黃成智出黎初選都俾唔俾佢選先?
究竟係咩人有資格選?泛民定成個非建制派?點為之非建制派/泛民?點樣定義?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞