覺唔覺fripSide已經回晒塘?

56 回覆
27 Like 6 Dislike
啱 反正fripside求其出隻碟都有人買 梗係擺時間搞大陸條水喉好過啦
10幾年firpside老fans留名
今時今日仲日日聽緊nao年代d歌
你就想,條友肯定早就係高峰期作定左,依家冇能力再出好歌啦
八叔都知自己過左高峰期 佢都開始為之後嘅路而去大陸開公司做老細 其實有見到南醬慢慢進步 個人方面愈做愈好 八叔已經好欣慰 證明當年沒事錯人 估計八叔會慢慢退落黎嘗試其他方面嘅發展
講真,其實佢作曲都仲ok嘅,最大問題都係填詞姐,如果好似ALTIMA咁由其他人填詞其實唔錯
由南條填詞都唔錯 (慢歌
覺 新個套朱麗葉搵佢地op真係好撚唔夾

利申想去睇1月live

南醬真係進步左好多 solo live都好正
nao fans路過
之前時鐘機關同今次茱麗葉都係op聽同睇落去好怪

但係時鐘聽live又唔差
動畫歌?
我只信
藍井
織部
安田
你就想,條友肯定早就係高峰期作定左,依家冇能力再出好歌啦
八叔都知自己過左高峰期 佢都開始為之後嘅路而去大陸開公司做老細 其實有見到南醬慢慢進步 個人方面愈做愈好 八叔已經好欣慰 證明當年沒事錯人 估計八叔會慢慢退落黎嘗試其他方面嘅發展
講真,其實佢作曲都仲ok嘅,最大問題都係填詞姐,如果好似ALTIMA咁由其他人填詞其實唔錯
由南條填詞都唔錯 (慢歌

比返kotoko填算啦
Secret of my heart
去3月果場
12月睇南醬跨年live
Hesitation snow
white bird 世界第一
買飛有咩方法 諗住搵熟人去lawson ticket買 有冇唔使滾攪人方法
入員最易買 不然就搵有eplus嘅人
利申2期開始追到依家
乜原來有仲咁多fS fans在生嫁咩

IS4聽左真係有D不了既感覺

同意樓上講D詞先係最大問題
呢家唔知係咪少左GALGAME生意
果邊D主題曲有故事背景D詞出黎有形象好多

不過個人覺得CROSSROAD D慢歌幾正
入fc好高難度
IS4 暫時snow of slience loop左最耐
fripSide應該唔難?應該收海外卡 我只入左南條個人會員
都係唱炮姐好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞