點睇呢條女比人屌完仲po上ig

197 回覆
25 Like 567 Dislike
肖像 俏像 肖象 俏象?
個條友真係以為咁易check ip呀 識既都唔會做呢d無聊野啦 講得出條友同台仔一樣on99下下話check ip好簡單
香港駭客第一人
走去ig dm女事主嘅厹仲恐怖
好似有得分咁

咁婚禮堆伴娘伴郎一定玩30p啦
又係男女咁成排企曬係到
好多狗公
要幾痴線先會dm讚人
又check IP又肖像權
笑撚死

肯定係啲狗公冇料扮四條
亂咁撻啲terms出嚟令自己冇咁「狗公」
講明先
批評班狗公
冇針對事主
廢事事主cap鳩我圖話我攻擊佢乜乜柒柒
免費雞
講果個無知 信果個更無知
樓豬應該淆到仆街
講真,樓主你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個女仔有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
成個post都唔知做乜撚
兩個都咁撚on9 打和啦super
正所謂人地人多勢眾 得你一條毒撚就唔好搞鳩人啦
搞到引埋d check ip 肖像權 仲信埋篇潮文
冇入IG,純睇POST都冇幫邊個
但我記憶中香港冇肖像權,要唔要個位人兄讀下法律,再CHECK清楚點告先?
成班女牙痛?
而家呃女真係好易,講d專業d既用語條女就信到十足十
女神手勢 我成班女仔fd都好鐘意咁影相
好地地一個女仔搞下生日會都要比人擺上黎公審

不過個女仔係咪cool緊牙定個鼻太扁
全部都得半邊面
怨恨毒撚真可怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞