Mate 20 Pro 拍片係垃圾級,不服來辯

42 回覆
34 Like 4 Dislike
我仲等緊華為支持者出啲片黎說服下我
你出幾錢一個留言,我搵啲網絡評論員同你傾傾
有冇人實測?
無架
依到iphone就揀最好果條片講
大陸機就揀最差果條片講
https://www.youtube.com/watch?v=BdKUElN5pgU

呢條phonearena upload既

搵條三叔 APPLE 同樣質素既睇吓?
我覺得ok, 防震都正常。不過未用過sony, 無比較。
拍片iphone啦 一係買Sony 4k拍片嗰部機
呢度係咁
支那機有咩出奇
就係之前有測試片 打消我買屎為架念頭
又得個吹字? 圖加user name 是常識吧
後面座野係咁震既 係咪地震既時候拍架
以前我都撐Sony,但而家Apple個防手震同Sony都有得揮。

純粹1080p 30fps防手震可能真係Sony勁d。
不過iPhone 冇跳格,4k 60fps keep到一樣防手震,加埋低光,真係冇得輸。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞