一人一隻細個好hit既網頁遊戲

875 回覆
1180 Like 18 Dislike
Asias dog 3d類搵
Dna果隻真係好好玩
記得親密度夠既話 好似有得同女女扑野
依隻又係好好玩
不過搵唔返
我記得有得靠買賣毒品去賺錢
好似仲有得比d毒品乞衣,同埋去m記打工
果時唔識英文都要查住yahoo字典黎玩
搞咩而家yahoo字典個介面咁撚柒
MagicDuel Adventure
諗起呢隻係我玩過最有創意嘅網遊 講兩句深刻印象先
全鉛筆手繪風格 世界觀怪異神秘 好多迷團 初玩時看似簡陋 但內容愈玩愈過癮
作者鍾意符號學亦寫左本相關書籍 佢當隻game係佢嘅一部份 至今持續build up

因為太多不能盡錄 嘗試列幾項:
- 無npc 因每個玩家都可以成為npc角色 自己諗任務俾其他人
- 除左有虛擬世界嘅任務 甚至有現實任務 例如畫野/摺紙迷題/種野/整野
- 沙盒 各地有自己文化特色 奇珍異獸 建築道具 歷史迷團 組織勢力
- 玩家可以自己用鉛筆畫圖整角色 甚至地圖 地方物品建築等
- 試過唔小心答岩問題入左個鬼域一樣嘅地方 出唔返去 被追殺
- 試過被隱形人監視 無辦法見到佢 只能夠同空氣講野 等佢回應
佢最鍾意唆擺人做錯嘅決定 聽聞呢位玩家曾許願想隱形 但被人賜左佢一世隱形...
- 原來有其他島嶼可以用創意去說服人帶你過去
- 係墳場搵到支藥水 睇你敢唔敢飲 聽聞飲左一係變超勁 一係即死(不能隨便復活)
- 見過有件道具要等半年先可以拾取, 有寵物要1年先長大..
- 有個玩家最後成為左一顆樹
- 遇過一個用古英語同你溝通嘅樹族女人 文筆好好而有禮
- 故事嘅推進同玩家互動 現實有關係 例如有玩家成功利用日蝕觸發歷史事件

仲有隻類似羅馬競技場咁既,又係全英文介面,2d1打1橫向面回合制,有得買裝甲去打,比人打得勁就會打甩曬d裝甲
好似出左幾集,最新果集要比錢買先可以玩曬所有既內容
無人玩過半瓶神仙醋嘅金庸群俠傳?
點會冇 ,金3內容多但反而遊戲性冇金2咁好

仲記得果陣細個係d濕鳩討論區專介紹dflash game比其他人識,仲比人讚我介紹得既都係好玩
2 3 都有玩 E家可以係電話玩
有隻Game唔記得左咩名 係平面戰爭兩邊出兵互打 有大概8條線俾你出兵
只要你d兵達到對面對面就扣血 扣到零就輸
有好多唔同兵種有d行得快有d相剋其他兵種 而且唔同兵種有唔同Cooldown
目標係打晒咁多個民族征服全世界
而唔同民族又有唔強弱有d高攻有d高防
D錢可以買新兵種同Upgrade
有冇人知咩名

另外仲有大魚食細魚好好玩 由魚毛食到大條到成個Moon咁大d魚游埋黎俾你食好爽
好想再玩忍豆風雲2
呢隻我玩過 之前搵唔到win 10 相容可以玩到 細個好鍾意玩 我記得行幾百米就有直升機黎掃射你要用個盾擋住
係美好嘅童年回憶呀
里奧寵物
有隻敲高跟鞋既game
魔塔
有冇人玩過呢隻
我已經唔記得左個名 最近想搵返黎玩
好彩見到你呢個post 即刻記起個名
偷懶專家1、2
仲有小蕃薯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞