搭枱畀人屌老母 紋身惡男打到廢老爆頭

310 回覆
1144 Like 15 Dislike
支持
屌你老母 廢佬本就係原罪,無啦啦手指指指鳩人老母罪加一等 抵死
未入黎已經即刻係個腦彈左呢幅圖出黎
一間粥麵快餐店係唔係即係一粥麵?
頂多賠錢了事,邊有咁易坐吖
有錢就得架啦
即刻諗到大王
出左?
三唔識7就咪屌老母啦,拎黎衰,打人果個又係on9打完就走啦仲係度等拉
好講唔講,講人老母...
廢老真係打得少
無full version唔評論
撩人者賤
打死無怨
抵啦死廢老, 食個快餐都咁撚多嗲

留你一條狗命咪偷笑
廢老如果真係手指指屌人老母先咁真係低打
通常劇情係

男-你講多次?!

廢老-屌你老母咪屌你老母
認真講句

係香港打人, 只要唔搞出人命, 一般唔會有事
警察 仲會叫你地「和解」

但如果唔小心打死人, 搞出人命, 就真係含得撚
即使是誤殺.......最小都要坐十幾年......

主要睇法官相唔相信你係誤殺, 如果法官覺得係謀殺, 可能仲要坐終身

反而最好笑係, 開車撞死人, 最多告「危險駕駛導致他人死亡」, 唔會告謀殺
坐三四年就出得來
點解咁多人覺得打傷人要坐監
一手推冧佢個餐啦屌
男: 屌你老母呀 我老母係度都屌 仲手指指 打撚柒你
(BOOM)
廢老: 呀啊~ 有冇人同我報警呀?
如果你比廢老兜口兜面屌老母,
你會點做

係咪post上連登搞大佢?
個紋身佬9成9本身就有案底,驚乜
打還打,唔好囉架撐,廢時打死人

好記得當年大浪灣BBQ,班友飲左酒,2 邊嘈,有人囉起煙灰缸一野打落條友個頭度,幾日後就衰老謀
好彩光猛人多咋 隻廢老比人溶左都唔知咩事
最記得呢單野, 成班傻仔 打人都算.........仲要拎野打死人, 結果全部立謀殺

2008年天水圍天瑞邨麥當勞謀殺案,日前再有一名疑犯潛逃10年後落網,該名疑犯今(22日)被解往屯門法院應訊。31歲無業被告黃俊敏被控一項謀殺罪,暫毋須答辯,押後至下月11日,與另外3名較早時被起訴的同案被告一同再訊,以待控方繼續調查,期間還押看管。

控罪指被告於2008年10月2日,在天水圍一間快餐店內,與其他人謀殺男子潘嘉恩。

據早前法庭資料,當年10月2日凌晨,25歲青年潘嘉恩在麥當勞內,被9名大漢衝入圍毆。兇徒更在店內擸來金屬棒、雨傘、麵包膠盤猛打死者,至金屬棒被打至扭曲變形。眾人毆打事主30秒令他暈倒在地,口、鼻、耳流血,逞兇後逃去,事主送院3日後死亡。警方當年拘捕4人並落案控告。其中兩人林兆峰(26歲)、吳柏麟(23歲)謀殺罪成被判囚終身,另兩人張國豪(19歲)及布嘉誠(24歲)因早已認誤殺罪,分囚4年及5年半,其餘5人在逃。

警方追捕近10年,其中3名疑犯潛逃內地被公安拘捕,並移交香港警方落案控以一項謀殺罪,3名被告林家輝(30歲)、謝偉麟(29歲)和鍾振豐(30歲)需還押候訊。
考子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞