絲打邊隻化妝或者護膚品品牌子最 underrated!

44 回覆
0 Like 3 Dislike
u up what 7 ar
no I am asking you whether or not you have a sick lor compulsive liar lor
我問你對波大唔大你都冇答啦我有冇j關你撚事
no u didn't ask lor
its humongous so what ah
用緊Vichy 系列~
唔貴又好用

本身皮膚好乾同埋勁易甩皮,但用左半個月左右已經改善左好多
具體有幾撚hu呀咩cup
有用佢隻face cream唔錯
撚hu
用緊佢套護膚套裝
之前仲要做優惠係買滿500減100
有幾撚humongous
係啊等我去買先
why is it relevant and why on earth do I have to tell u ah
can u leave me alone
因為你淫囉skank囉slutty whore囉又同過好多男人做愛
no law u don't know me law
上面有人講Vichy
我覺得好麻麻
Loreal group已經係垃圾啦
扮到係防敏品牌咁
但有香料

Curel潤唇膏同意
已經用咗好多枝
不過質地偏厚
未必人人岩用

我覺得Clinique Cheek Pop #Berry Pop好underrated
雖然睇起上黎好鮮艷
但其實好顯白
想扮日系我都會用佢
已經用到平咗
Sorry原來係講牌子
咁就Cosme decorte同Kanebo Impress啦
前者粉底胭脂都做得好
後者個粉霜世界級
遮瑕度高又潤又持久
完美!!!!
依家好似完左,但都好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞